Koo Koo Letterbox

Koo Koo Letterbox

Koo Koo Letterbox je proizvod australijske kompanije Playso, a dizajnirao ga je industrijski dizajner Justin Hutchinson. Dizajnirano i proizvedeno u Australiji, Koo Koo stilizovano poštansko sanduče u obliku ptice donosi preko potrebnu slatkoću u dosadnim urbanim sredinama.

 


Simpatično, jednostavno i funkcionalno rešenje, pomalo out-of-date u savremenim uslovima razmene komunikacije, Koo Koo poštansko sanduče je svakako predmet koji biste poželeli u svom posedu.

Vlasnik australijskog lifestyle brenda Playso, Bill Playso, angažovao je lokalnog industrijskog dizajnera Justina Hutchinsona koji je kreirao zanimljiv, visoko kvalitetan proizvod.

Ovo nije obično poštansko sanduče. To je duhovita i modernistički predstavljena ptica, kao šarmantan nosilac pošte. Pametno dizajnirana kako bi mogla da prihvati i veće koverte i magazine (krilo ptice je podignuto sa šupljinom koja može da prihvati i veće pakete), ovaj komad treba da donese dodir duhovitosti vešem dvorištu i okućnici.

Koo Koo se proizvodi u dva materijala od cinka i od ofarbanog metala, a može se pronaći u tri kombinacije boja: žuto-beloj, narandžasto-beloj i crno-sivoj.

Opciono, bočne strane sandučeta možete naručiti i u drvetu. Ta varijanta je za skoro 100 dolara skuplja. Inače, osnovni model od metala košta 330 dolara i kupuje se preko online shopa web sajta coolhunter. Uz napomenu da motku nećete dobiti zapakovanu, već da je nabavite kod lokalnog dobavljača:).

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services