KOMO by Manasteriotti&Marić

KOMO by Manasteriotti&Marić

KOMO je novi concept store u Puli, čiji je logo i vizuelni identitet radio zagrebački dizajn studio Manasteriotti&Marić.


Nedavno je u Puli na adresi Istarska 22, otvoren Komo Design Store, novo mesto gde možete nabaviti kvalitetne proizvode brojnih hrvatskih dizajnera.

 

Komo je otvorila dizajnerka Iva Stojković koja potpisuje i dizajn enterijera i nameštaja svog novog lokala. Iva je dizajner nakita, i u Puli već ima dve koncept radnje. Međutim, Komo je fokusiran na odevne predmete, asesoar i predmete za kuću, koje dizajniraju brojni hravtski modni i produkt dizajneri.

Koncept radnja Komo zamišljena je kao design store sa ponudom unikatnih komada, jedinstvenih modnih detalja i predmeta za kuću. U ponudi su brendovi Maks studio, Clox, Danijela Štambuk i Adrian, dizajnerke Ivane Omazić, a uskoro stižu i odevni komadi s potpisom zanimljivog dvojca Kralj&Krajina.

Ideja vlasnice je da u narednom periodu u ponudu uvrsti i dizajnirane proizvode autora van Hrvatske, ali i da se ponuda ne ograničava samo na letnju sezonu, već da radnja funkcioniše tokom cele godine.Fotografije: Jan Stojković 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services