KISS Menu aplikacija

KISS Menu aplikacija

KISS Menu aplikacija za mobilno naručivanje u ugostiteljskim objektima

 

Startup kompanija Brainstorm, sastavljena od mladih stručnjaka školovanih u Belgiji, razvija projekat „KISS Menu“ - platformu za naručivanje u ugostiteljskim objektima putem pametnih telefona i NFC tehnologije.

 

Pored samog naručivanja, sistem će sadržati opcije deljenja preko društvenih mreža, ocenjivanja usluge, međusobne interakcije korisnika, direktnih plaćanja mobilnim telefonom i personalizovani sistem preporuka za korisnike.

Kompanija planira da svoje rešenje na međunarodnom tržištu ponudi HoReCa klijentima, lancima brze hrane, ali i firmama koje se bave kućnom dostavom i programima vernosti.Zahvaljujući preglednom i intuitivnom dizajnu, upotreba aplikacije je veoma jednostavna. Sve što je neophodno jeste pametan telefon (Android ili iOS).


Postupak je vrlo jednostavan: skenirajte QR ili NFC kod na stikeru koji ćete naći na svakom stolu kafića. Otvoriće vam se meni i na vama je da izaberete šta želite da naručite. Ostalo je samo da sačekate porudžbinu.Trenutno preko ovog sistema možete poručiti u desetak beogradskih lokala, a očekuje se da će taj broj sve više rasti.

 

 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services