KAKO.KO & Designboom Mart Stockholm

kako.ko designboom mart stockholm

Od 09 do 13.februara 2010. godine glavni grad Švedske, Stokholm biće u centru pažnje, kako dizajnera i onih koji vole dizajn, tako i ostale publike, naročito one koja se u tom periodu nađe u Stokholmu.

Sa glavnom manifestacijom, sada već tradicionalnom, sajmom nameštaja - Stockholm Furniture Fair i pratećom manifestacijom - Northern Light Fair, u glavnom Skandinavskom gradu dešavaće se Stockholm Design Week. Od 2002. godine Stockholm Furniture Fair predstavlja glavnu manifestaciju iz oblasti dizajna u tom delu Evrope.

Kao deo programa kulturne razmene stokholmskog sajma nameštaja, Designboom je organizator i domaćin grupne izložbe, tj.serije izložbi sa radovima 40 odabranih internacionalnih dizajnera iz svih krajeva sveta. Po drugi put u Švedskoj, Designboom Mart Stockholm 2010 će ponovo pružiti jedinstvenu priliku za upoznavanje mlade avangarde i njihovih radova. Posetioci će imati mogućnost da kupe dizajn suvenire (design souvenirs™) i komade rađene u ograničenom tiražu direktno od dizajnera.


Designboom Mart Stockholm je istinski međunarodni događaj – dizajneri dolaze iz preko 40 zemalja a troškovi se delimično pokrivaju od toga što dizajneri prodaju tokom izložbe. Tokom nekoliko dana intenzivnog izlaganja i druženja, dizajneri imaju priliku da diskutuju o svojim radovima sa istomišljenicima i ostalim stručnjacima iz različitih zemalja.
Po drugi put u Švedskoj, „stokholmska pijaca 2010“ će pružiti nesvakidašnju priliku da se upozna mlada avangarda i vidi njihov kreativni rad. posetioci će biti u mogućnosti da kupe souvenirs™ i komade iz ograničenih serija direktno od dizajnera.

KAKO.KO dizajn studio se takođe predstavljaju na Designboom Mart Stockholm 2010
sa TRANS/FOLD kolekcijama

TRONOŽAC 2010 tradicija/reciklaža/dizajn
Multifunkcionalni objekat inspirisan formom tradicionalne hoklice – tronošca; objekat je dizajniran da služi kao prenosivo sedište, fascikla-torba ili polica a izradjen od recikliranog ambalažnog kartona.
B-Light, B-Basic 2008-2009
Osmišljena kao pakovanje kataloga arhitektonske rasvete, gde je osnovna ideja bila osmisliti TORBU koja je i LAMPA, gde je sama forma inspirisana svetlosnim transformacijama. Kao prateći element, u formi osnovnog LED tela, izrađena je sveća kao set za osnovno svetlo.
KAKO.KO dizajn studio je mlada dizajn agencija sa sedištem u Beogradu. Bavimo se dizajnom ekskluzivnih proizvoda po sopstvenim imenom kao i dizajnom proizvoda i prostora za druge klijente. Plan nam je okupljanje kreativnih ljudi oko zajedničkih projekata i stvaranje otvorene mreže saradnje. KAKO.KO dizajn tim sastavljen je od kreativnih individualaca koji svojim izborom zajednički rade na izgradnji jednog izuzetnog imena.

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text