Izložba "Sve najbolje od VŠLPU"

Izložba "Sve najbolje od VŠLPU"

Izložba "Sve najbolje od VŠLPU", biće otvorena u četvrtak, 18. aprila u 19 časova u Srećnoj galeriji SKC-a (Kralja Milana 48).

Izložba predstavlja izbor najboljih radova studenata Visoke škole likovnih i primenjenih umetnosti strukovnih studija iz Beograda u školskoj 2018/2019 godini.

 

 

U pitanju je presek produkcije studijskih programa VŠLPU (Grafički dizajn, Dizajn enterijera i Mediji slike) u svim medijima – od klasičnih (crteži, slike, skulpture, grafike, ilustracije, fotografije), preko nastavno specifičnih (pismo, tipografija, plakat, ambalaža, grafički dizajn, dizajn enterijera, scenografija i rekviziti za scenu, stop-motion animacija) do savremene digitalne produkcije audiovizuelnih sadržaja (digitalna slika, digitalni video, motion graphic animacija, interfejs i web dizajn, 3D renderi prostora, audiovizuelne kompozicije itd).

Ova izložba se organizuje kao deo praktične nastave studenata i održava u javnom prostoru, izvan zaštićenih okvira škole, što predstavlja i završni čin osamostaljivanja ali i promovisanja novih kolega koji se na taj način uvode na dizajnersku i umetničku scenu.
Izbor radova, organizaciju i postavku izložbe uradila je stručna komisija u sastavu: profesor Dr. um Miodrag Krkobabić – komesar izložbe, profesor Biljana Sovilj i predavač Željko Lončar. Priprema za štampu i dizajn publikacije je rad predavača Mr Bojane Bojović Milošević. Motiv na plakatu je delo studentkinje studijskog programa Mediji slike, Mine Parezanović.

Izložba će biti otvorena do 8. maja 2019. godine.

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services