Izložba fotografija "Transformacija percipiranog"

Izložba fotografija "Transformacija percipiranog"

Izložba fotografija "Transformacija percipiranog", biće otvorena u ponedeljak, 17. decembra od 20 časova u Magacinu u Kraljevića Marka 4.

 

Polazište u ovom istraživačkom umetničkom procesu je bilo tumačenje nasumično odabranog fragmenta teksta iz određenog književnog dela.

 

 

Koncept i ideju potpisuju Valentina Gajić i Nikola Pavlović, a učesnici u procesu i autori radova su Dostana Nikolić, Valentina Gajić, Milica Tančić, Marina Jovanović, Anđela Aranđelović, Jana Nikolić, Miloš Janjić i Nikola Pavlović.

"Transformacija percipiranog" potiče iz istraživačkog procesa koji je bio usmeren ka definisanju recepcije razvijanja ideje, njenoj nadogradnji i repetitativnoj transformaciji. Polazište u ovom istraživačkom umetničkom procesu je bilo tumačenje nasumično odabranog fragmenta teksta iz određenog književnog dela. Dela koja su autori fotografija koristili u istraživanju su: Kad je Niče plakao, Barbara, Leksikon minimalističkog života, Nije to ništa, Ćilibar i svila, Legende i mitovi stare Grčke, Skupi ljudi, Mi deca sa stanice Zoo.

Izložba će biti otvorena do 20. decembra 2018. godine.

 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text