Izložba fotografija "Na kafi" Anđele Petrovski

Izložba fotografija "Na kafi" Anđele Petrovski

Izložba fotografija "Na kafi" Anđele Petrovski biće otvorena u četvrtak, 11. februara u 18 časova u Galeriji Process (Kralja Petra 71).

 

 

 

 

"Nekada je život veoma jednostavan. Nekada su lepe stvari u životu jednostavne i za njih se ne treba izboriti ili ih zaslužiti. Recimo, ispijanje kafe...Mnogo toga se vrti oko kafe. Uz kafu se dele priče, smeh, tuga, poslovne rasprave, ugovara se, razgovara, raspravlja, upoznaje... Taj momenat na neki način zaustavlja vreme, ali takođe uvek nešto i razvija. Tada i razni ljudi, različitih ćudi uspevaju da nađu zajednički jezik.Zato znam da kafa predstavlja mnogo više od “ispijanja, mirisa i ukusa” i ovu izložbu posvećujem kafi, za koju verujem da spaja." Anđela Petrovski

Anđela Petrovski je rođena u Beogradu, završila je Školu za dizajn i diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti na odseku fotografije. Bavi se analognom i digitalnom fotografijom, a kroz iskustva u svim poljima fotografije pronalazi se i fokusira na polje dokumentarne i reportažne fotografije. Učesnica je brojnih radionica i žiriranih grupnih izložbi uz realizaciju nekoliko samostalnih izložbi. Trenutno je master student fotografije na Fakultetu primenjenih umetnosti.

Izložba će biti otvorena do 18. februara 2016. godine.

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

Perfection is attained by slow degrees; it requires the hand of time.
 

Voltaire više
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text