Izložba fotografija "Many kinds of shoes, many kinds of people" Nebojše Babića

Izložba fotografija "Many kinds of shoes, many kinds of people" Nebojše Babića

Izložba fotografija "Many kinds of shoes, many kinds of people", beogradskog autora Nebojše Babića biće otvorena u petak, 16. juna s početkom u 19 časova u Marsh Open Space-u (Cetinjska 15, ulaz iznad Dvorištanceta).

 

 

 

"Through Shoes, Step, Walk...
We can find that part of one`s personality,
attitude toward yourself, or life itself."

Nebojša Babić je jedan od vodećih srpskih fotografa koji je osvojio veliki broj nagrada, uključujući i Veliku nagradu Majskog salona 2005. godine, i Nagradu „Pantene Beauty“ za najboljeg modnog fotografa Srbije i Crne Gore u 2002. i 2004. godine. Njegovi radovi se nalaze u kolekciji Muzeja primenjene umetnosti u Beogradu. Babić je kontinuirano sarađivao sa ustanovama kulture, humanitarnim organizacijama, izdavačkim kućama i kreativnim agencijama u Srbiji i inostranstvu, značajno doprinoseći opštem razvoju kreativnih ideja. Učestvovao je u realizaciji mnogih projekata za UNESKO i UNICEF. Godine 1998. osnovao je ORANGE STUDIO, kreativni studio za primenjenu fotografiju i vizuelne komunikacije, danas uspešnu i priznatu kreativnu agenciju. Godine 2004. pokrenuo je O3ONE, multimedijalni umetnički projekat, prvi takve vrste u Srbiji. U 2005. O3ONE dobija nagradu Bizart za najuspešnije strateško partnerstvo između sektora kulture i dizajna i poslovnog sektora (nagrada Ministarstva kulture Republike Srbije). UEPS je takođe nagradio O3ONE za neprofitnu „outdoor“ kampanju – seriju bilborda koji su narodne poslovice i zagonetke obukli u novo, moderno odelo. Nebojša Babić i projekat O3ONE dobio je nagradu „Disruption“ za napredak u domenu kreativnosti i drugačiji pristup umetnosti. Član je mnogih organizacija i stručnih udruženja (ULUPUDS – Udruženje likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije, Usuf – Udruženje samostalnih umetnika fotografije, PpofE -Asocijacija nezavisnih profesionalnih fotografa Evrope, SAM – Srpska asocijacija menadžera, Unija poslodavaca Srbije, IAA – Međunarodna marketinška asocijacija i Srpski filantropski forum). Nebojša Babić je postao prvi član Art direktor kluba Vojvodine po pozivu.


Marsh Open Space počeo je sa radom 1. marta 2017. godine. U novom prostoru u Cetinjskoj 15, otvoren je svojevrstan centar kreativnosti, gde se, pored redovnih dnevnih aktivnosti u coworking-u, dešavaju i brojni drugi programi. Marsh Open Space ima mogućnost brze i multifunkcionalne transformacije i može da postane izložbeni prostor, mesto za tribine, promocije, kulturne manifestacije, snimanja i dr.Marsh Production je specijalizovana kompanija za produkciju događaja, osnovana 2009. godine u Beogradu. Od najpoznatijih događaja koje je firma realizovala izdvajamo: Mikser festival (osam godina saradnje), Supernatural festival (sedam godina saradnje), koncerti Zdravko Čolić (Kombank Arena 2014), Viva Vox (Sava Centar 2012. i Kombank Arena 2015), Yu Grupa (Hala Sportova 2015), Partibrejkers (Stadion „Tašmajdan” 2016), Una Saga Serbica (Sava Centar 2013. i 2014), Konferencija „Kvantni Skok” - PKS (Madlenianum 2013), Festival Indigo (Ljubljana 2016), kao i mnogi drugi.


 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

Perfection is attained by slow degrees; it requires the hand of time.
 

Voltaire više
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text