Izložba „Kreativni marketing – moć fotografije“

Izložba „Kreativni marketing – moć fotografije“

Tradicionalna izložba studentskih radova, pod nazivom „Kreativni marketing – moć fotografije“ biće otvorena u petak, 17. januara, u 18 časova u UŠĆE Shopping Centru i biće dostupna za sve posetioce tog i narednog dana.

 

 

U okviru postavke biće prikazani radovi iz različitih oblasti, kao što su kultura, sport, nauka, muzika, film, turizam, kozmetička industrija, automobilska industrija.

Kreativni radovi izražavaju stav mlade generacije o srpskim brendovima i internacionalnim kompanijama na inovativan i kreativan način.

Studenti Fakulteta za evropski biznis i marketing odabrali su fotografije studenata Nove Akademije Umetnosti i na osnovu njih napravili reklame za domaće i internacionalne kompanije, a sve to pomoću inovativnih slogana i apela. Celokupnom projektu, koji se osmi put realizuje, pridružili su se i učenici gimnazija, srednjih škola i stranih škola iz Srbije, pripremivši radove u kojima su njihove škole predstavljene putem marketinga obrazovno-naučnih institucija.Nagrade autorima najboljih radova uručiće prof. dr Leposava Zečević, dekan Fakulteta za evropski biznis i marketing.

Najbolje radove prikazane na izložbi odabrao je u žiri u sastavu Maja Ćirić, Merdedes Benz, Ivana Jovanović, Loreal, Marija Lukić, Eco Srbija, Nikola Baroli, Oriflame, kao i profesori sa Fakulteta za evropski biznis i marketing i Nove Akademije Umetnosti.


 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services