Intergrafika i Modernapk na Zagrebačkom velesajmu

Intergrafika i Modernapk na Zagrebačkom velesajmu

Na Zagrebačkom velesajmu se od 5. do 7. juna održavaju se bijenalni sajmovi Intergrafika (međunarodni sajam grafičke industrije i papira) i Modernpak, međunarodni sajam ambalaže i pakovanja. 

 

 

Međunarodni sajam grafičke industrije i industrije papira INTERGRAFIKA regionalna je smotra savremenih dostignuća svetske tehnologije u grafičkoj industriji.

Svoje učestvovanje na ovogodišnjem sajmu potvrdili su vodeći svetski proizvođači KONICA MINOLTA, ROLAND, 3M, RICOH, XEROX, MUTOH, FALK ROSS kao i regionalni lideri u distribuciji repro materijala i opreme TRGOFORTUNA, CRON, FRAVERO, GEA-DANA, PRINTING SOLUTIONS, itd.

Specijalizovani sajam ambalaže i pakovanja MODERNPAK namenjen je susretu proizvođača i potrošača - korisnika ambalaže. Okuplja struku iz područja proizvodnje i primene ambalaže kao i distribucije roba, istovremeno prezentujući najnovije trendove i inovacije u tehnologiji pakovanja kao i savremena rešenja za ekološki prihvatljivu ambalažu.

Osim atraktivnog izložbenog dela Sajma, pripremljen je i kvalitetan stručno-prateći program, izložbe i predavanja u saradnji s Grafičkim fakultetom iz Zagreba, Sveučilištem Sjever i Školom za grafiku, dizajn i medijsku produkciju iz Zagreba, te HGK.

 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services