"Immersed" Marine Ilić u Galeriji NEON

"Immersed" Marine Ilić u Galeriji NEON

Immersed - multimedijalni art/fashion događaj autorke Marine Ilić, biće održan u subotu, 1. juna u 19 časova u Galeriji NEON (Crnogorska 10, Savamala).

 
Immersed (Uronjeni) je umetnički projekat čiji je koncept izražen u spoju različitih umetničkih formi i medija - instalacije u obliku konceptualnog kostima i umetnost u vidu modnog dešavanja. 

 

 

Kroz ovaj koncept prikazane su informacije okruženja, kojima smo izloženi i kojima se bavimo svesno, ali koje deluju i na nesvesno polje pojedinca formirajući njegov svakodnevni život kao fizičku dimenziju stvarnosti.

Forme odevnih predmeta, kao materijalizacija spleta različitih informacija simbolizuju specifična polja pojedinca. Sačinjeni su od svakodnevnih predmeta, kao što su računi, lekovi, pribor za ručavanje... sve ono što čini sadržaj svakodnevnice, i kroz koje je prikazan smisao (besmisao) trenda savremenog načina života.

Immersed je doktorski umetnički projekat na višemedijskoj umetnosti, interdisciplinarnih studija Univerziteta umetnosti u Beogradu.

Marina Ilić, rođena je 1984. godine u Kragujevcu. Studije grafičkog dizajna završava 2008. godine na FILUMU u Kragujevcu i od tada se aktivno bavi umetničkim radom, grafičkim i modnim dizajnom. Autorka je više samostalnih, i učesnica velikog broja grupnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Suosnivač modnog brenda Marinia, čije kolekcije su prikazivane na prestižnim modnim manifestacijama, kao što je New York fashion week.


 


 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services