I&F McĆošak: Content Marketing – kako da sadržaj koji kreirate ostane upamćen?

I&F McĆošak: Content Marketing – kako da sadržaj koji kreirate ostane upamćen?

Jesenja sezona I&F McĆoška nastavlja se u četvrtak, 1. decembra, od 18 časova u Tribinskoj sali Doma omladine Beograda, predavanjem Content Marketing – kako da sadržaj koji kreirate ostane upamćen?, koje će održati Ljiljana Vučetić, Account Manager fullservice digitalne agencije Drive.
 


“Pričanje priča je neizostavni deo ljudske prirode uprkos tehnološkim promenama koje transformišu svet komunikacija. Za brendove to implicira da poruke koje šalju potrošačima moraju pratiti trendove u pogledu forme, pristupačnosti, aktuelnosti itd. U većini slučajeva, digitalni kanali zasićeni su hiperprodukcijom agresivnih oglasnih poruka, pažnja korisnika opada, a samim tim i relevantnost brenda u njihovim očima. Jedan od pristupa koji u tim uslovima donosi ne samo komunikacijski, već i poslovni uspeh jeste content marketing, koji omogućava promociju brendova nenametljivo, bez ubeđivanja i zamaranja korisnika. U tom smislu, na predavanju će biti govora o strategijama koje za cilj nemaju direktnu prodaju proizvoda već „prodaju“ ideje, stava ili autentičnog stila„, objasnila je Ljiljana.

I&F McĆošak organizuju Američki kutak u Beogradu i I&F McCann Grupa, kako bi doprineli boljem razumevanju delatnosti i prenošenju znanja i veština koje čine savremeni svet komunikacija.

Predavanja su besplatna,a broj mesta je ograničen. Svi zainteresovani mogu da se prijave putem e-maila: beograd@americancorners.rs

I&F McĆošak: Content Marketing – kako da sadržaj koji kreirate ostane upamćen?

 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services