Hermès izlog by Zim & Zou

Hermès izlog by Zim & Zou

Kreativni dvojac Zim & Zou iz Nansija u Francuskoj, kreirao je izlog za Hermès-ovu radnju u Barseloni (Paseo de Gracià).


Majstori za papir i kožu, francuski dizajneri Lucie Thomas i Thibault Zimmermann poznatiji kao Zim & Zou, osmislili su ovaj projekat pod nazivom "The Fox's Den" za francusku luksuznu kompaniju Hermès.Ovaj Carte Blanche govori priču o lisici koja se preselila u izlog sa svim svojim ličnim predmetima, koja svima pokazuje malo od svog života, svoje ličnosti i svojih stvari. 

Lisica je od kože, a živi u enterijeru skrojenom po meri čoveka, koji se sastoji od nameštaja napravljenog od papira, dajući pomalo nadrealan aspekt čitavoj sceni.

Svaki komad koji možete jasno da vidite na ovom fotografija napravljen je ručno. Po tome su Zim & Zou inače poznati i priznati. 

Umetnost opremanja izloga kao što vidite može da bude posao iz snova. Ovde ste ograničeni sopstvenom kreativnošću, a u izloge treba okupiti male svetove ispunjene lepotom i uzbuđenjem.

Duo Zim & Zou fantastično je osmislio i izveo ovu impresivnu lisičiju jazbinu u Barseloni, koju bi bilo vredno videti i uživo, i pomaziti njenog stanara po glavi!

Via The Fox Is Black
Fotografije: Nacho Vaquero

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services