Hand-made bazar @ Topolska 18

Hand-made bazar @ Topolska 18

Mini Hand-made bazar proizvoda domaćih dizajnera održaće se u subotu, 13. februara u Topolskoj 18 na Vračaru.

 

Osmatračnica i Dizajn Kolektiv organizuju celodnevnu avanturu za sve uzraste i čula.

 

Od podne organizuje se Osmatračnica, kreativna radionica da se deca opuste i zabave, koja traje do 15 časova, a nakon toga je predviđen program za mame, tate i ostale velike ljude koji će biti u prilici da razgledaju lepe, slatke, udobne i neobične proizvode vrednih i kreativnih dizajnera. 

Dakle - bazar, a na bazaru moda, nakit, rekviziti za jogu i relaksaciju, kolačići prste da poližeš, prirodna kozmetika i još svašta nešto. Možete da zapitkujete dizajnere i probate stvarčice, kupite nekom (recimo, sebi) poklon i to iz fotelje, pijuckajući kafu, pivo, ili neki drugi slatki otrov po sopstvenom izboru. A može i nešto zdravo, ako ste od te fele.

U večernjim časovima s juga planete očekuje vas nalet vrućih i olujnih ritmova koje donosi Good Cop-Bad Cop: DJ varijanta 2 u 1. 1

12h-15h
OSMATRAČNICA

Kreativna radionica čiji je cilj upoznavanje dece i omladine sa jezikom savremene likovne umetnosti i razvoj vizuelne percepcije i sposobnosti izražavanja

15h-17h
HAND-MADE BAZAR

MODA

Marrose
Svojim elegantnim, jednostavnim dizajnom predstavlja unikatne komade garderobe jasnih linija, asimetričnih formi i geometrijskih krojeva. Svaki komad je jedinstveni proizvod kreativnog procesa i inspiracije dizajnerke Marine Ružičić.

Iv Marame
Senzacionalne višenamenske trouglaste marame sa dva lica. Très chic, très jolie! Design&handmade by Ivana Živković.

NAKIT I AKSESOARI

Dizajn Kolektiv
Nakit DIZAJN KOLEKTIV-a teži minimalizmu, geometriji i asimetriji a detalj je suptilan i nalazi se u kvalitatinim karakteristikama sirovog materijala. Cilj je da kroz dizajn nesto naizgled sasvim obicno učini vidljivim.

Kabrionela Crafts
Kabrionela Crafts su proizvodi proistekli iz kolaboracije dokone istoričarke umetnosti, dizajnerke enterijera i slikara - skulptora, okupljenih oko zamisli da raznolikim bojama i formama dekorativnih predmeta ulepšaju pojedince i rastope sivilo sveta.

JOGA I RELKASKACIJA

Catnap
Catnap maske za spavanje izrađene od najfinije 100% svile, punjene mekanom i čistom vunom, stvorene da vam omoguće dug i ugodan san pun lepih snova.

DIZAJN KOLEKTIV sem nakita voli mnogo i jogu pa ruke koristi i da napravi torbe za joga prostirke, jastuke za meditaciju i još po koji rekvizit da poslužiti u vašoj joga praksi. U izradi stvari za jogu koristimo 100%pamuk.

AKSESOARI ZA KUĆU

LUČE JASTUČE
Ručna izrada ukrasnih jastuka od najfinije vune i drugih prirodnih materijala.

Daskka
Mi dizajniramo i pravimo daske koje se mogu koristiti za različite namene: serviranje hrane, kao ukras na zidu ili kao sto za laptop kada želite da radite zavaljeni iz fotelje. DASKK-e su ručno pravljene od punog drveta (hrasta, divlje trešnje, oraha, masline ), obojene neškodljivim bojama na bazi vode i dva puta premazane slojem bezbednog, zaštitnog laka.

UPOTREBNA I UNIKATNA KERAMIKA Tamare Papestijević

UPOTREBNA I UNIKATNA KERAMIKA Ivane Kostić

KOZMETIKA

RUKA RUCI kvalitetni ručno pravljeni sapuni i kozmetika prirodna kozmetika ručne izrade napravljena od najkvalitetnijih sirovina, pogodna za sve tipove kože.

ZA DUŠU
Made by Joe Domaći slatkiši, cookies, keksići. Ručno pravljeni po originalnom receptu.

 

 

 

 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services