Grupna izložba "Transformhaus"

Grupna izložba "Transformhaus"

Grupna, prodajna izložba "Transformhaus", biće otvorena u četvrtak, 16. maja u 19 časova u galeriji Transformart (Svetog Save 8), a povodom stogodišnjice od osnivanja Bauhausa.

 

 

 

 

U duhu najuticajnije škole umetnosti modernog doba brišu se granice između umetnika, zanatlija, inženjera i teoretičara i slavi se rođenje dizajna kakvog poznajemo danas.

Tokom tri nedelje predstaviće se deset izlagača sa različitom lepezom proizvoda od upotrebne keramike preko dekorativnih predmeta pokućstva do lampi, lustera i ozbiljnih komada nameštaja. Sami izlagači su podjednako raznovrsni kao i proizvodi. To su umetnici, preduzetnici, arhitekte i inženjeri, jednom rečju dizajneri. Iako različiti u pristupu ove izlagače spaja autentičnost u izradi svojih proizvoda i istrajnost da opstanu na našem tržištu.

Na listi izlagača nalaze se: “Alpha kodi” nameštaj u kombinaciji metala i drveta; “Imaginarium” redizajniran stilski nameštaj; umetnik Klaus Mertens sa stolovima od recikliranog drveta i stolicama-kutijama; ”Moku” savremeni drveni nameštaj; umetnik Nemanja Nikolić Prika sa lmpama i stolicom; “Proto” sa lampama nastalim u saradnji sa umetnicima Ksenijom Pantelić, Monikom Lang i Nikolom Velickim; “Remake” sa upotrebnom keramikom; “Twiga Pattern Bazaar” sa asortimanom dekorativnog pokućstva; Tijana Đorđević-Tikili studio sa lampama i lusterima od keramike; “Čvor Workshop” lampe u kombinaciji drveta, metala i tekstila.

Izložba će biti otvorena do 4. juna 2019. godine.

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services