Glasanje za najbolju naslovnicu uličnih novina - Liceulice u užem izboru!

Glasanje za najbolju naslovnicu uličnih novina - Liceulice u užem izboru!

Međunarodna mreža uličnih novina (INSP) povodom dvadeset pet godina postojanja je po prvi put pozvala čitaoce da glasaju za najbolju naslovnicu.

 

 

 

 

People’s Cover Award bira se između naslovnica koje su bile u užem izboru za zvaničnu nagradu INSP-a u poslednjih pet godina (ukupno 25 naslovnica iz 17 zemalja), a možemo da se pohvalimo da je među njima i naslovnica 32. broja magazina Liceulice, autorke Sanje Stojkov.

Podsetimo i da je Međunarodna mreža uličnih novina do sada mnogo puta nominovala Liceulice za najbolji dizajn i najbolju naslovnicu, a nagradu su 2017. godine dobili upravo za naslovnicu koja je sad u konkurenciji, a koja je posvećena temi feminizma i rodne ravnopravnosti.

INSP mreža podržava preko 100 uličnih novina iz čitavog sveta, omogućava prevod i razmenu najkvalitetnijih sadržaja, čini ulične novine vidljivijim kako na globalnoj medijskoj sceni tako i na lokalu, a na taj način posredno osnažuje i preko dvadeset hiljada uličnih prodavaca u 35 zemalja.

Ne zaboravite da glasate za Liceulice na stranici tiny.cc/PeoplesCoverINSP, a možete  podeliti link preko društvenih mreža, i pozvati prijatelje da glasaju.
 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services