Festival B_Tour

Festival B_Tour

Festival B_Tour - viđenje grada novim očima!

 

 

Zvanično otvaranje festivala B_Tour biće u Pop-up prostoru Kulturnog centra Beograda 26. septembra u 19h, a kompletan program festivala je dostupan na B_Tour sajtu.

 

Beogradsko izdanje B_Tour festivala biće održano od 26. do 28. septembra, a baviće se kulturnim, društveno–političkim, istorijskim i ekonomskim aspektima koji čine grad.

Program B_Tour-a uvršten je u ovogodišnji prateći program 48. Bitef festivala i svi zainteresovani će imati priliku da upoznaju drugačiji Beograd kroz 13 autorskih umetničkih tura koje podstiču umetnička istraživanja u javnom urbanom prostoru, korišćenjem različitih medija (tekstualnih poruka, aplikacija, smart telefona).

Učesnici festivala imaće priliku da upoznaju drugačiji Beograd kroz umetničke ture autora iz Srbije. Pored domaćih autora, svoje ture u Beogradu će predstaviti umetnički kolektivi i autori koji dolaze iz Nemačke, Velike Britanije, Rusije i sa Filipina.

Beogradsko izdanje B_Tour Festivala nastalo je u ko-produkciji B_Tour Festivala iz Berlina i Organizacije 8010 iz Beograda. U saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije kroz festival će se promovisti #lifestyleserbia kampanja sa ciljem da uključi što veći broj ljudi pokazujući šta je za njih stil života u Srbiji.  Prijave za učestvovanje na turama su otvorene od 15. septembra a svi zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem formulara na ovom linku. Broj učesnika je ograničen, a cena karte za pojedinačne ture iznosi 300 RSD.

Više o B_Tour-u možete pogledati na www.b-tour.org kao i na zvaničnoj facebook stranici.

 

 

Fotografije: Luisa Riekes

 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services