Didaktičke igračke Margareta

Didaktičke igračke Margareta

Predstavljamo Margareta drvene didaktičke igre za decu!

 

Margareta je hrvatski brend koji proizvodi visoko kvalitetne ručno izrađene i ekološki prihvatljive igračke za decu. Projekat je osmislila i realizovala Magdalena Lekić, kreativni direktor novoosnovanog brenda.
 

 

Margareta je višebojni set drvenih geometrijskih oblika koji se iz didaktičkih slagalica pretvaraju u 3D oblike poput drveća, kuća, planina i sl.

Deca od dve godine i više će uživati u balansiranju oblika dok će starija djeca razvijati um slažući delove u kartonsku kutiju prema uputstvu.

Uz Margareta igračke razvija se logičko razmišljanje, vizualna percepcija, poboljšava se koncentracija, uče se osnovne boje, ali se i odlično zabavlja cela porodica.

Margareta igračke izrađene su od laganog i kvalitetnog drveta lipe, bojene ekološkim bojama neškodljivim za zdravlje koje su primerene za zaštitu dečjih igračaka. Dolaze u kartonskim kutijama zajedno s uputstvom.Iza igračaka Margareta krije se akademska slikarka Margareta Lekić rođena 1982. godine u Osijeku. Nakon višegodišnjeg umetničkog i pedagoškog iskustva s različitim uzrastima dece odlučila je spojiti ljubav prema umetničkom i logičkom što je rezultiralo didaktičkim igračkama za decu.

Autorka budućnost Margareta igračaka vidi u istraživanju i razvijanju novih kreativnih i podsticajnih igračaka za decu.Margareta igračke mogu se naručiti putem e-mail adrese margaretatoys@gmail.com.

Uskoro i zvaničan sajt Margarita na ovom linku!

Margaretu na Fejsbuku možete potražiti na ovom linku.

 

 

 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services