Designed.rs & Speakeasy Week 4

Speakeasy High5

High5 @ Speakeasy Jadran, Week 4

U okviru nastavka saradnje sa lancem kafeterija Speakeasy, i ove sedmice vam predstavljamo nove radove iz sekcije High5. Od danas pa u toku cele nedelje, u izlogu Speakeasy (bivši bioskop Jadran) imaćete prilike da vidite radove dizajnera Nemanje Jehličke i Petra Pavlova. Princip je da jedan rad predstavlja dizajnera koji je te nedelje na www.designed.rs u sekciji High 5, a drugi rad predstavlja retroaktivnu prezentaciju High5 dizajnera sa našeg sajta koji su slali svoje radove ranije, od 22.06.2009. godine.

Speakeasy High5

Nemanja Jehlička je beogradski grafički dizajner poznat po svojim ilustracijama, vizuelnim identitetima (između ostalog radio je logotipe za Belgrade Design Week, Olipe, DizajnPark, Total TV, itd.) kao i neobičnoj tipografiji. Takođe je jedan od pionira High5-a, a ovom prilikom vam premijerno predstavljamo jedan od njegovih novih radova iz serije "Spatial Illustration."

Petar Pavlov je rođen u Makedoniji. Gimnaziju i fakultet završava u Skoplju. Diplomira na Akademiji Italiana, na fakultetu za grafički dizajn i vizuelne komunikacije. 2007 se pridružuje kreativnom timu McCann Erickson-a Skoplje, kao grafički dizajner. Njegovi konceptualni radovi mu pomažu u izradnji svog dizajnerskog procesa, spoj između strateškog i vizuelnog razmišljana. To doprinosi da u 2010. godini postane odgovoran za rad na R&D projektima u istoj agenciji.

Evo i radova uživo:

Speakeasy High5

Hasta la semana proxima!

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

Perfection is attained by slow degrees; it requires the hand of time.
 

Voltaire više
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text