Čiviluk "The Trumpet" Teuna Fleskensa

Čiviluk "The Trumpet" Teuna Fleskensa

Nakon četvorogodišnjeg istraživanja i rada, holandski dizajner Teun Fleskens predstavlja prvi u nizu od 12 proizvoda koje je dizajnirao za RIZZ.

Očigledno inspirisan duvačkim muzičkim instrumentom, Teun Fleskens je čiviluk u obliku trube razvio od novog materijala, takozvanog "tečnog drveta", jedinjenja drveta i plastike za koji se smatra da će doneti revoluciju u korišćenju obnovljivih, prirodnih izvora.

 

Za razliku od klasičnog drveta, jedinjenje sa plastikom sprečava upijanje vode, Takođe, "tečno drvo" se može dobiti od svih vrsta drveta, uključujući i otpadno, i podnosi čak pet reciklaža.

Teunove trube su predviđene u sedam različitih varijanti materijala. Ove drvene kao i od nerđajućeg čelika su livene kako bi se smanjio otpad u procesu proizvodnje.

Čiviluk može da se koristi u svim prostorijama, od ulaza, kuhinje, spavaće sobe, pa sve do kupatila.  

Cena: Kutija sa 3 komada, € 35 
Prečnik: 40 mm.Teun Fleskens je produkt i dizajner enterijera. Diplomirao je na Design Academy Eindhoven 2009. godine, od kada vodi sopstveni studio Teun Fleskens. U nekoliko reči, njegov stil se može opisati kao čist, prirodan, dok su proizvodi ne samo funkcionalni, već i smisleni. On stvara proizvode sa dodatom vrednošću za korisnike i životnu sredinu. Za njega je koncept veoma važan.

 

 

Fotografije: Maarten Coolen


 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services