City Guerilla | Dijalozi

City Guerilla | Dijalozi

City Guerilla | Dijalozi: Kristijan Molnar, održaće se u utorak, 21. marta u 19 časova u kafe-knjižari „Meduza“ (Gospodar Jevremova 6).

 

 

 

 

Kristijan Molnar, radoznali DJ i autor radio emisije „Christallization Radio Show"  u otvorenom razgovoru u Meduzi, otkriće nešto više o svojim iskustvima puštanja muzike u inostranstvu, šta se dešava iza kulisa u izradi njegove emisije i kako on doživljava muziku.

Kristijan Molnar je do sada je imao prilike da nastupa širom Srbije i Evrope uključujući EXIT festival i Love Fest, kao i Amsterdam, Pariz I Cirih. Voli da eksperimentiše različitim muzičkim žanrovima, kao što su disco, Chicago house, deep techno, new wave, funk i soul. U svojoj emisiji, trudi se da predstavi najnovije trendove u elektronskoj muzici uz promovisanje globalnih i domaćih umetnika kroz brojne gostujuće mikseve i intervjue. 

Dijalozi predstavljaju ciklus neformalnih razgovora sa ciljem deljenja kako uspeha, tako i neuspeha, radi podizanja svesti o značaju neformalnog obrazovanja i ličnog razvoja. Jedanput mesečno, diskusije vode uspešni predstavnici raznih oblasti, kao što su umetnost, kultura, mediji ili tehnologija.

Ovaj događaj organizuje Gradska Gerila uz podršku Goethe-Instituta u Beogradu.
 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

Perfection is attained by slow degrees; it requires the hand of time.
 

Voltaire više
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text