Budi deo Coca-Cola zastave za radost!

Budi deo Coca-Cola zastave za radost!

Budi deo Coca-Cola zastave za radost i pridruži se svetu u Brazilu!


Coca-Cola poziva fanove širom sveta da njihova fotografija bude deo najveće svetske zastave-mozaika koja će biti otkrivena pre prve utakmice Svetskog prvenstva u fudbalu 2014.
Kompanija Coca-Cola pozvala je ljude širom planete da budu deo Svetskog prvenstva u fudbalu 2014 tako što će se pre početka prve utakmice, 12. juna u Sao Paolu, njihova fotografija naći na najvećoj zastavi-mozaiku sastavljenoj od milion fotografija i „tvitova“.

Zastava za radost koju je osmislio brazilski ulični umetnik Speto zajedno sa umetnikom iz Argentine, biće veličine fudbalskog terena i još jedan je od načina kojim Coca-Cola želi da približi fudbal fanovima i pokaže moć koju ova igra ima u spajanju ljudi bez obzira na njihovo poreklo i verovanje.

Svi koji žele da se na ovaj način pridruže svetu u Brazilu mogu do 10. maja podeliti svoju fotografiju na Facebook zidu kompanije Coca-Cola, postavljanjem fotografije ili »tvita« na Twitteru uz oznaku @CocaCola, kao i deljenjem fotografije na društvenoj mreži Instagram.

Na svakoj od ovih društvenih mreža uz fotografiju je obavezno postaviti samo oznaku #zastavazaradost.

Više informacija o Zastavi za radost i prijavljivanju potražite putem linkova:

http://fwc2014.coca-cola.rs/share.html

https://www.youtube.com/watch?v=IBjU78qMGx8

Pogledajte i video o pripremama i saznajte kako fanovi Coca-Cola kompanije stvaraju istoriju na prvoj utakmici 2014 FIFA Svetskog prvenstva u Brazilu.

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services