BEST design WEEK

BEST design WEEK

Udruženje studenata tehnike Evrope – Beograd, deveti put zaredom organizuje seminar iz oblasti grafičkog dizajna i brendiranja, web dizajna i fotografije - BEST Design WEEK [BDW 2019], koji će se održati od 18. do 25. maja na fakultetu Organizacionih nauka. 

Program BEST design WEEK-a se sastoji iz četiri radionice - Graphic Design Basic/Advanced, Web Design Basic/Advanced. Takođe, svake godine organizatori teže da unaprede projekat, te iz tog razloga, ove godine su uvedene još dve nove radionice - Digital Photography Basic/Advanced. Učesnici će imati priliku da steknu tehničke veštine, čuju iskustva predavača i pokažu svoju kreativnost.

Cilj projekta je da se zainteresovanim studentima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta omogući besplatno savladavanje i usavršavanje grafičkog dizajna, web dizajna i digitalne fotografije. Radionice su namenjene onima koji tek ulaze u svet dizajniranja i brendiranja, kao i onima koji imaju iskustva ali žele da nauče još više.

Radionice:
Graphic Design Basic – radionica u kojoj se studenti mogu oprobati u ulozi grafičkog dizajnera i naučiti osnove softvera koji im pomažu da izraze svoju kreativnost.
Graphic Design Advanced – prilika za sve one koji znaju da koriste računarske programe grafičkog dizajna a žele da se usavrše u brendiranju i osmišljavanju logo-a.
Web Design Basic – namenjen je studentima koji žele da se upoznaju sa svetom web dizajna kroz njegove osnove - pisanje kodova koristeći programske jezike CSS i HTML.
Web Design Advanced – za napredne polaznike koji su savladali pisanje kodova ali im je potrebna pomoć JavaScript-a da učine svoj sajt još boljim.
Digital Photography Basic – za sve koji žele da savladaju osnove fotografije, i da svoje veštine fotografisanja podignu na viši nivo.
Digital Photography Advanced – pravo mesto za smele studente koji konačno žele da sa automatskih pređu na ručna podešavanja DSLR fotoaparata i ovde su takvi fotoaparati obavezni.

Uz navedenih šest radionica, biće organizovan i dan posvećen trendovima savremenog dizajna – Design Insight.

Predavanju će moći da prisustvuju svi učesnici, kao i zainteresovani studenti koji nisu učesnici seminara.

Više informacija o radionicama možete pronaći na ovom linku.

Sve radionice su besplatne, a po završetku seminara, učesnici će dobiti sertifikat o učešću.

Prijave su otvorene od 20. aprila do 11. maja na sajtu Best Design Week-a!

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services