Baby Dresser by Nemanja Kiso

Baby Dresser by Nemanja Kiso

Predstavljamo projekat multifunkcionalne komode 3 u 1 za bebe, koju je dizajnirao arhitekta Nemanja Kiso.


Baby komoda je nastala iz želje autora da inovativnim pristupom i zanimljivim dizajnom maksimalno pomogne roditeljima u nameri da za svoju bebu imaju sve na dohvat ruke.

 

Baby komoda se sastoji iz tri dela koja se mogu rotirati uz pomoć točkića ali i stuba kružnog oblika koji je glavni oslonac komode.

Prvi deo komode su fioke koje su posebno dizajnirane za bebu i odlaganje potrebnih stvarčica poput pelena, odeće i obuće. Drugi deo je krevetić namenjen bebama ali i deci do 3 godine, koji se po potrebi može naći na suprotnom delu od mesta gde se nalaze fioke, ukoliko je potreba da beba spava bliže roditeljima, jednostavnim putem se element rotira u odgovarajućem smeru. Treći segment komode je neizostavni deo za kupanje i povijanje bebe.Kada se komoda ne koristi, može se ponovo vratiti u prvobitan položaj, a zbog svojih dimenzija, svoje funkcionalnosti i mogućnosti rotiranja, sama komoda ne zauzima puno prostora, pa može efikasno popuniti i neiskorišćen ugao u prostoriji.

Ovaj dizajn je pogodan za sve stambene objekte, posebno one manjih kvadratura, a može se pojaviti i u hotelskim sobama u kojima odsedaju roditelji sa bebom.

Nemanjin dizajn bebi komode je prvi primer ovakvog tipa dizajna komode za bebe na domaćem ali i inostranom trzištu. Dizajn je zaštićen autorskim pravima.

Nemanja Kiso je diplomirao 2009. godine na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu. Pored projektovanja, dizajniranja i opremanja enterijera velikih javnih i stambenih objekata, posvećen je i dizajniranju inovativnog, multifunkcionalnog i udobnog komadnog nameštaja futurističkog izgleda. Nemanjina radna biografija obuhvata i edukativni rad, jer je godinu dana radio i kao asistent u nastavi (dizajn enterijera) na jednom privatnom fakultetu.
Dugogodišnji je arhitekta saradnik u časopisu "Moj Stan”, kao i u elektronskom magazinu “Plezir”, gde svakog meseca, konkretnim primerima savetuje čitaoce kako mogu da preurede svoj životni prostor.

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services