Arhitektura u kontekstu 2 - KCB | Arhitektonski opus Lazara Kuzmanova

Arhitektura u kontekstu 2 - KCB | Arhitektonski opus Lazara Kuzmanova

U okviru ciklusa razgovora Arhitektura u kontekstu 2, biće održano predavanje pod nazivom "Arhitektonski opus Lazara Kuzmanova" u četvrtak, 1. decembra u 19 časova u galeriji Artget, Kulturnog centra Beograda (Trg republike 5/I).

Moderira: Vladimir Mitrović, istoričar umetnosti

 

Arhitekta Lazar Kuzmanov (Titel, 1968) jedan je od pripadnika sada već srednje generacije novosadskih umetnika koji su tokom protekle dve decenije napravili značajan iskorak u graditeljskoj praksi Novog Sada.

U razgovoru sa istoričarem umetnosti, kustosom Muzeja savremene umetnosti Vojvodine, Vladimirom Mitrovićem, arh. Kuzmanov će govoriti o svojoj odluci da se posveti arhitekturi, o vremenu beogradskih studija, svojim profesorima i kolegama. Takođe Kuzmanov će predstaviti i svoja izabrana arhitektonska dela a govoriće i o svojim iskustvima u urbanističkoj praksi, pokrajinskom sekretarijatu za urbanizam i arhitekturu. Biće reči i o aktuenim problemima srpske arhitekture – organizovanju arhitekata, udruženjima, akutnim problema nepoštovanja arhitektonske struke u Beogradu i Novom Sadu.

Napomena: Predavanje je vrednovano sa 5 bodova za prijavljene učesnike, odnosno 10 bodova za predavače koji su članovi Komore i uvršćeno u Program obuke kontinuiranog (permanentnog) profesionalnog usavršavanja članova Inženjerske komore Srbije iz oblasti Nacionalnog programa za 2016.godinu.

Suorganizator: Inženjerska komora Srbije

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services