Arhitekta Massimo Donizelli gostuje na Akademiji Del Lusso

Arhitekta Massimo Donizelli gostuje na Akademiji Del Lusso

Italijanski arhitekta Massimo Donizelli gostuje na Akademiji Del Lusso - italijanskoj školi za modu i dizajn.

 

Predavanje pod nazivom “Savremeno stanovanje: elementi ispravnog projektovanja” gospodin Donizelli će održati u subotu 22. februara od 11. do 13. časova u prostorijama Accademia del Lusso (Bulevar Despota Stefana 68c).


Accademia Del Lusso - italijanska šlola za modu i dizajn, organizuje niz predavanja u saradnji sa predavačima iz Milana iz oblasti dizajna enterijera. Predavanje arhitekte Massima Donizelli-ja je prvo predavanje u nizu. 

Profesor Masimo Donizeli, arhitekta iz oblasti unutrašnjeg dizajna, diplomirao je arhitekturu na prestižnom univerzitetu arhitekture u Milanu 1991. Nakon brojnih zajedničkih projekata sa kolegama, 1998. godine otvara svoj studio gde se sa svojim odabranim timom bavi projektovanjem, restauracijom, tehničkim savetovanjem, uštedom energije, projekt menadžmentom i unutrašnjim dizajnom.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu koje je razvijao kroz praksu, profesor Donizzeli se već niz godina bavi edukacijom, prenoseći svoja znanja studentima na Akademiji dell Lusso u Milanu i Beogradu i Istitutu Calligari u Trevisu i Milanu.

Prisustvo na seminaru je besplatno. Prijavite se za učešće na 011/6557503 ili na mejl beograd@accademiadellusso.com

 

 

 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services