AKS ME ANYTHING po deveti put u Novoj Iskri

nova iskra, aks me anything

Profesionalci iz domena dizajna, IT-a i kreativnih industrija, kao i mladi preduzetnici imaju jedinstvenu priliku da u četvrtak, 2. februara u Novoj Iskri od predstavnika naših vodećih kompanija dobiju potpuno besplatne stručne konsultacije.

Na devetom izdanju događaja AKS ME ANYTHING učestvovaće predstavnici vodeće srpske gaming kompanije Nordeus, višestruko nagrađivane marketinške agnecije McCann Erickson, ERSTE banke, pravnog tima Share Fondacije i drugi.

 

Ovom prilikom, svoj doprinos pružiće osam izvrsnih stručnjaka, koji pokrivaju široki dijapazon aktuelnih tema - od različitih aspekata gaming industrije, preko strateškog planiranja i kreativne direkcije, sve do pravnih saveta, preduzetništva, finansiranja i administrativnih okvira preduzetničkog poslovanja. U pitanju su predstavnici timova  kompanija Nordeus i McCann Erickson, a zatim i ERSTE Banke, Share Fondacije i bloga Knjiški moljac (ft1p).

Događaj je osmišljen tako da pruži podršku onima koji rade na razvoju konkretnih projekati i/ili imaju potrebu za konsultacijama iz domena game arta, UI/UX dizajna, art direkcije, startupa, komunikacijskih strategija, brendinga, pravnih i administrativnih pitanja, intelektualne svojine, osnivanja preduzeća i brojnih drugih relevantnih tema. Radni stolovi Nove Iskre pretvaraju se u “kabine” u kojima učesnici mogu da neometano i besplatno razgovaraju sa izabranim konsultantom tokom “svojih” 15 minuta. Za učešće se mogu prijaviti i studenti završnih godina fakulteta koji rade na konkretnim projektima, a svaki od učesnika može se istovremeno prijaviti za razgovore sa tri različita konsultanta.

Deveto izdanje ovog specifičnog “trademark” programa Nove Iskre, biće održano se u četvrtak 2. februara od 18 h u prostorijama Nove Iskre, uz učešće reprezentativne postave domaćih stručnjaka.

DARYL CLEWLOW [Head of Art - Nordeus]
ekspertiza: game art, ilustracija

nova-iskra-aks-me-A

Daryl Clewlow je glavni art direktor u Nordeus-u, što znači da je odgovoran za celokupnu art direkciju Nordeus igara kao i za razvitak čitavog umetničkog tima. Pre Nordeusa, Daryl je proveo preko 13 godina stvarajući konzole i mobilne igrice za kompanije poput Free Radical Design, Core Design, Rebellion, Blitz Games i NaturalMotion. Kao glavni art direktor Natural Motion-a Datyl je nadgledao ceo razvoj igrica poput of Clumsy Ninja, CSR2 i Dawn of Titans. Pre prelaska u gaming industriju Daryl je proveo sedam godina svoje karijere u razvijanju specijalnih efekata za filmove, gde je radio za mnoge blokbaster Holivudske filmove poput Event Horizon i Star Wars Episode 1.

IVAN GOŠIĆ [UI Artist - Nordeus]
ekspertiza: UI/UX dizajn

nova-iskra-aks-me-A

Ivan Gošić je multidisciplinarni UI/UX dizajner u Nordeusu. Kao deo Top Eleven tima, Ivan je odgovoran za dizajn interfejsa i korisničko iskustvo igrice. Ivan ima više od deset godina iskustva u dizajnu interfejsa, interaktivnom dizajnu, brendingu i animaciji. Tokom ovih godina je radio za visokoprofilisane kompanije u internet industriji u nekoliko evropskih zemalja kao što su Češka, Mađarska i Austrija. Takođe je sarađivao sa brendovima poput Koka Kole, Renault, British Telecom i syartapima Banjo i Nestpick. U Nordeusu radi na poziciji senior UI/UX dizajnera i član je Top Eleven tima.

KENAN SALIHBEGOVIĆ [Community Manager - Nordeus]
ekspertiza: community management, social networks, digital marketing

nova-iskra-aks-me-A

Kenan Salihbegović je community menadžer u Nordeusu. Kenan ima više od devet godina iskustva u izgradnji globalnih mreža zajednica. Originalno iz marketing sfere, Kenan je započeo svoju karijeru community menadžera u kompanijama poput Toptala, gde je bio menadžer globalne zajednice i uticao na porast Toptalove mreže na globalnom nivou.

JANA SAVIĆ RASTAVAC [Kreativni direktor - McCann Erickson Belgrade]
ekspertiza: kreativna direkcija, brending, kreativne strategije, copywriting

nova-iskra-aks-me-A

Jana Savić Rastovac je kreativni direktor u agenciji McCann Beograd. Nakon završenih studija sociologije, na Beogradskom univerzitetu, započela je svoju karijeru u advertajzingu pre više od 10 godina, stvarajući priče i praveći kampanje za brendove poput Koka Kole, Carlsberga, Nestle, MTV i drugi. Njene nagrade uključuju Kanskog Liona 2011, prvi za Srbiju, Goldendrum Grand Pri, nagrada za Eurobest finalist, kao i brojne nagrade za najbolju agenciju u Srbiji. Član je 5050initiative.org i jedan je od autora skoro izdate knjige Hacker, Maker, Teacher, Thief: Advertising’s Next Generation.

KATARINA PRIBIĆEVIĆ [Direktor strateškog planiranja - McCann Erickson Belgrade]
ekspertiza: strateško planiranje, marketing, brend arhitektura, analiza tržišta

nova-iskra-aks-me-A

Katarinu Pribićević je pre deset godina radoznalost dovela u oblast oglašavanja, gde je radeći na nekim od najvećih domaćih i internacionalnih brendova (Coca-Cola,  LAV Pivo, Tuborg, mts, Telekom Srbije, Imlek, Bambi, L'Oreal, ROSA, Carnex) sticala znanja i veštine u oblasti brend planiranja i strategije komunikacije. Danas, Katarina vodi odeljenje strateškog planiranja kreativne agencije McCann Beograd, kao i  McCann Truth Central – ekspertsku jedinicu McCann-a koja se bavi otkrivanjem (još neotkrivenih) istina o najizazovnijim segmentima populacije i trendovima.

SRETEN VRANIĆ [Projektni menadžer za startupe - Erste Banka]
ekspertiza: ispitivanje tržišta, analize konkurencije, upravljanje životnim ciklusima preduzeća, upravljanje profitabilnošću proizvoda

nova-iskra-aks-me-A

Sreten Vranić je ekspert za upravljanje proizvodima u Erste Banci. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u oblasti međunarodne trgovine i završio Adižesov leadership program za upravljanje organizacionim promenama preduzeća. Osim osnovnog posla, angažovan je i kao mentor na programu Superstep kredita namenjenih početnicima u biznisu. Proveo je nekoliko godina radeći u Americi i Kini na poslovima međunarodne trgovine.

MILAN TRBOJEVIĆ [CEO - FT1P / Knjiški moljac]
ekspertiza: administrativna pitanja, osnivanje preduzeća, knjigovođstvo

nova-iskra-aks-me-A

Milan Trbojević je “sajber knjigovođa” i poreski savetnik, a takođe je i osnivač bloga FT1P koji se bavi oblastima knjigovodstva i poreskog savetovanja. Specijalizovan je za prevazilaženje birokratskih prepreka u okviru IT delatnosti, a kroz svoj rad u najvećoj meri pomaže preduzetnicima da što lakše savladaju računovodstvene procedure i vode uredne izveštaje. Istaknuti je član startup zajednice i kao jedan od mentora u ICT Hub-u radi na pronalaženju novih modela poslovanja u Srbiji.

NEVENA KRIVOKAPIĆ [advokat, istraživač u okviru pravnog tima Share Fondacije]
ekspertiza: pravna pitanja, intelektualna svojina, povreda prava na internetu

nova-iskra-aks-me-A

Nevena Krivokapić je diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Nakon toga je radila u advokatskoj kancelariji "Stojković & Prekajski" u oblastima medijskog prava, internet prava i intelektualne svojine, baveći se pretežno zastupanjem klijenata u sudskim postupcima povodom slobode mišljenja i izražavanja, autorskih prava, kao i zaštite osnovnih ljudskih prava. Trenutno radi u organizaciji SHARE Defense kao Project Manager Assistant i Legal Researcher. Tokom studija bila je član pobedničkog tima Pravnog fakulteta na takmičenju "Monroe E. Price Media Law Moot Court Competition" koji se tradicionalno odražava na univerzitetu u Oksfordu.

Za učešće u događaju obavezno je prijavljivanje, i to do 31. januara u ponoć, na linku. Učesnici će sutradan primiti potvrdu o svom učešću i tačne termine svojih konsultacija. Učešće u programu je besplatno, a moguće je prijaviti se za 15-minutne konsultacije sa najviše tri različita konsultanta. Događaj je besplatan i otvoren za publiku.

AKS ME ANYTHING se realizuje uz podršku ERSTE Banke.

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Komentari

PlaOnFil's picture
PlaOnFil
06:20 24/08/19

Ogladaj filmy online

Oglądaj film na
"http://player-online.pl/panowie-do-towarzystwa-tv-online/" - panowie do towarzystwa tv online

w wysokiej jakości

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services