9. Balkan Art Fashion Event (BAFE)

9. Balkan Art Fashion Event (BAFE)

Najznačajniji događaj mladih modnih kreatora regiona, 9. Balkan Art Fashion Event (BAFE), biće održan od 25. do 29. novembra u Beogradu. 
 

Prva tri dana posetioci će imati priliku da pogledaju trideset pet revija, uz nekoliko pratećih događaja.
 

 

9. Balkan Art Fashion Event (BAFE) biće otvoren 25. novembra sa početkom u 19:30 časova u Studentskom kulturnom centru u Beogradu.
"Balkan Art Fashion Event“ je modna manifestacija, koja se održava već petu godinu za redom, a nastala je sa idejom da promoviše prvenstveno domaću, a zatim i regionalnu modnu scenu i pruži šansu mladim, nedovoljno afirmisanim, dizajnerima da prikažu svoj talenat kako stručnoj, tako i široj publici.

BAFE posebnu pažnju posvećuje pomaganju razvoja onih autora koji modu i odevanje ne shvataju kao samo kao industriju, već i kao svojevrstan umetnički izraz, performans koji se odvija jednako na modnoj pisti i na ulici. BAFE je u osam prethodnih izdanja okupio gotovo stotinu mladih stvaralaca i prikazao njihove kreacije i talenat u okviru više od sto pojedinačnih i grupnih revija. Poslednje izdanje „Balkan Art Fashion Event-a“ izazvalo je veliku pažnju autora iz zemalja okruženja, zbog čega je BAFE tim odlučio da platformu podigne na regionalni nivo.

 

 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services