T-Shirts | SUPERKUL

T-Shirts | SUPERKUL

SUPERKUL je moždano dete (eng. brain child) dvojice grafičkih dizajnera iz Beograda, Aleksandra Ivanića i Miloša Kneževića (Blue Designs).


Ovi momci su želeli da kreiraju zabavne stripovsko-superherojsko-klaberske majice visokog kvaliteta sa motivima za koje oni smatraju da su SUPERKUL.

 


Ovaj novi T-Shirts brend je zvanično lansiran u sredu 23. novembra 2016. godine u prostoru MINTICH-a u Cetinjskoj 13-15 i izazvao je superkul reakcije.

Ako želite da dođete do vaše SUPERKUL majice, to možete učiniti preko njihove e-prodavnice www.superkul.co.rs ili Facebook strane.

Njihova mantra je - "For all the nerds, geeks, freaks and super chicks. For those who like to drop beats and watch super hero flicks. Superkul welcomes you to our world of non sense and happy thoughts. Enjoy wearing our stuff!".

U ponudi su muške i ženske majice, a uz svaku kupljenu Superkul majicu dobijate na poklon Superkul biorazgradivu olovku. Majice se pakuju u ambalažu koja je napravljena od recikliranih materijala. I to je činjenica na koju su idejni tvorci ovog projekta jako ponosni.

U proizvodnji majica korišćene su ekološke boje formirane na vodenoj bazi bez upotrebe iritirajućih razređivača. I pored toga što u sebi nemaju štetnih sastojaka imaju veoma otporan i kvalitetan otisak.

Od modela majica za sada su u ponudi: Ahead of time; Spaceman; Brainiac; Superfantastiche; Robots; Supercoon; Live long and prosper;  Fuck simplicity; Quiet is the new loud...


 

 

 

 

 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services