Restoran & rakia bar Destilerija

Restoran & rakia bar Destilerija

Restoran & rakia bar Destilerija je novo mesto u Beogradu.

 

 


Jedinstvenog koncepta jer se u jednom objektu nalaze restoran & bar & muzej.

 


Ceo prostor je podeljen na faze proizvodnje rakije – fermentaciju, destilaciju i odležavanje. Za nesvakidašnji enterijer je zaslužan arh. Marko Basarovski.Atmosfera je veoma opuštena i fokusirana je na detalje. Mnoštvo različitih šoljica, tiganja, modli okačeno je po zidovima i asocira na radionicu u kojoj se užurbano radi.

Sve prostorije su stilski ujednačene ali u isto vreme i različite u detaljima i delovima nameštaja. Kultivisano, jasno i upečatljivo.Osim zanimljivog dizajnerskog rešenja, Destilerija donosi i savremenu prezentaciju tradicionalne srpske kuhinje. Na meniju su mezetluci poput karpaća od smuđa, restovanog mozga u konjaku i limunu, paštete od pečuraka i sl. kao i glavna jela koja poput piletine u medu sa anisom i narandžom, špikovanog svinjskog vrata ili smuđa u mleku.U okviru Destilerije nalazi se i specijalizovana prodavnica Rakia & Co gde možete pronaći autentične srpske rakije i likere pod brendovima Selekcija, Malena i Vilina trava, kao i druge kulinarske poslastice, autentične darove ovog podneblja. 

Svi proizvodi smešteni su na policama iza velikih staklenih vitrina.Sa više od stotinu različitih rakija i kreativnim mezetlucima, Destilerija predstavlja „urbani srpski hedonizam“ i novu gastronomsku destinaciju u glavnom gradu.Destilerija se nalazi na adresi Nebojšina 41 na Vračaru i radi svakim danom osim nedelje u periodu od 09. do 24h.

Kontakt tel: 011/2436 098

mail: destilerija@rakiabar.com

http://www.rakiabar.com/

 

 

 

 

 

Pripremila: Višnja Jovanović

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

Perfection is attained by slow degrees; it requires the hand of time.
 

Voltaire više
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text