Restoran & rakia bar Destilerija

Restoran & rakia bar Destilerija

Restoran & rakia bar Destilerija je novo mesto u Beogradu.

 

 


Jedinstvenog koncepta jer se u jednom objektu nalaze restoran & bar & muzej.

 


Ceo prostor je podeljen na faze proizvodnje rakije – fermentaciju, destilaciju i odležavanje. Za nesvakidašnji enterijer je zaslužan arh. Marko Basarovski.Atmosfera je veoma opuštena i fokusirana je na detalje. Mnoštvo različitih šoljica, tiganja, modli okačeno je po zidovima i asocira na radionicu u kojoj se užurbano radi.

Sve prostorije su stilski ujednačene ali u isto vreme i različite u detaljima i delovima nameštaja. Kultivisano, jasno i upečatljivo.Osim zanimljivog dizajnerskog rešenja, Destilerija donosi i savremenu prezentaciju tradicionalne srpske kuhinje. Na meniju su mezetluci poput karpaća od smuđa, restovanog mozga u konjaku i limunu, paštete od pečuraka i sl. kao i glavna jela koja poput piletine u medu sa anisom i narandžom, špikovanog svinjskog vrata ili smuđa u mleku.U okviru Destilerije nalazi se i specijalizovana prodavnica Rakia & Co gde možete pronaći autentične srpske rakije i likere pod brendovima Selekcija, Malena i Vilina trava, kao i druge kulinarske poslastice, autentične darove ovog podneblja. 

Svi proizvodi smešteni su na policama iza velikih staklenih vitrina.Sa više od stotinu različitih rakija i kreativnim mezetlucima, Destilerija predstavlja „urbani srpski hedonizam“ i novu gastronomsku destinaciju u glavnom gradu.Destilerija se nalazi na adresi Nebojšina 41 na Vračaru i radi svakim danom osim nedelje u periodu od 09. do 24h.

Kontakt tel: 011/2436 098

mail: destilerija@rakiabar.com

http://www.rakiabar.com/

 

 

 

 

 

Pripremila: Višnja Jovanović

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

 

 

Tip of the day

"If you can design one thing, you can design everything,"

Massimo Vignelliviše

Touch me Festival

Lovely

DYRM daily Deus YellowCab Designeast.eu

Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services