Fat Boys

Fat Boys lokal nalazi se u ulici Strahinjića Bana na broju 3.

Fat Boys lokal otvorio je svoja vrata krajem maja ove godine. Nalazi se u ulici Strahinjića Bana br. 3, na korak do Kalemegdana.

 

Momci koji su glavni krivci za ovu priču, potrudili su se da dočaraju duh i ukus američkog roštilja u Beogradu na potpuno novom nivou.

 

 


Ovde će uživati svi gastronomi, prvenstvo u kvalitetnoj i nestvarno ukusnoj hrani, ali i prijatnom osoblju, koje se uvek potrudi da vaša poseta njihovom lokalu bude pravo zadovoljstvo, na više polja.

Ono što Fat Boys nudi moglo bi se nazvati street food, ali je neosporno mnogo više od toga.

Na ovom mestu minimalistički svedenog enterijera, sa konceptom otvorene kuhinje, uzivaćete u mnogo čemu.

Prvenstveno u pravom burgeru od 100% junećeg krupno mlevenog mesa koje je medium pečeno, a čiji ukus upotpunjuju posebno pravljene zemičke.

Pored burgera postoji veliki izbor sendviča, tako ćete u Beogradu imati priliku da probate iste one prave sendviče poznate širom sveta, kao što su: Philly cheese, Pulled pork, Cubano, Ox tail.

Pored njih, rebarca i krilca su posebna priča, i biće neopisiv doživljaj za vaša nepca.

Za prave ljubitelje mesa Fat Boys čuva poseban kutak na svom meniju, pa se tako na njemu nalazi i tatar biftek, kao i dry aged rib eye steak.

Svaki zalogaj biće upotpunjen i različitim izborom pića u čiji izbor je takođe uložen poseban trud.

Pored najkvalitetnijih američkih burbona i viskija kao što je Monkey Shoulder, na točilici se može pronaći i prava zvezda ovog lokala, kao što je kraft pivo koje je u saradnji sa pivarom Zebrew spremljeno posebno za ovaj lokal po kome je i dobilo ime Chubby.

Kod njih mogu da uživaju i ljubitelji vina, jer je u njihovoj ponudi i sjajno vino male porodične vinarije KM sa Fruške Gore.

Fat Boys je mesto na kome ćete imati priliku da probate i pravi irski craft cider od jabuke Orpens.

Naravno ovde se mislilo i na najmlađe drugare ovog mesta, pa tako za njih u ponudi imaju kraft sokiće koji su potpuno prirodni i pravljeni od celog voća.

Ovde će se svi gosti osetiti kao da su kod kuće, i poseta vam garantuje nezaboravno zadovoljstvo.

Fat Boys na Instagramu

 

Fotografije: Višnja Jovanović

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services