Endorfin

Endorfin

Endorfin se nalazi u ulici Braće Jugovića, na dorćolskom ćošku sa velikom tradicijom, kojoj su posvetili jela poput gulaša Smederevo ili koktela Sinatra.!

 

 

 

 

Mesto gde možete podeliti jutarnji ritual doručka, poslovni ili porodični ručak, ili uživati u džezu, je svakako dobra prilika za dnevnu dozu endorfina i ujedno ideja iza gastro bistroa Endorfin. 

Moto je da svaki proizvod u ponudi bude kvalitetan i inovativan i iz tog razloga kafe, piva i vina su pre svega od malih proizvođača.

S obzirom da je u centru dešavanja, u ponudi su i opcije take away za kafe kao i za više od 50 piva koja su u prodavnici.

Na letnjem meniju su domaće paste, sendviči, a za mesec dana počinju i sa novim menijem u saradnji sa iskusnim perfekcionistom Vanjom Puškarom.  

Enterijer je uradio Aleksandar Košutić a prozračnost novog prostora je dodatno naglašena delima nagrađenog slikara Vuka Ćuka.

Endorfin je pre svega udobno dorćolsko ćoše ge možete da pročitate novine i gledate dešavanja užurbanih sugrađana, podelite doživljaje sa posla ili putovanja ili proslavite rođendan uz degustaciju piva i sjajnu muziku, vi odlučujete jer endorfini su svuda oko vas.

Endorgin na Facebooku.

Endorfin na Instagramu.

 

 

Fotografije: Višnja Jovanović

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services