SUPERSTUFF

SUPERSTUFF

SUPERSTUFF je novi coffee shop u gradu! Smešten je u Belville-u na Novom Beogradu, u ulici Đorđa Stanojevića 11Đ, preko puta Delta City-ja.

 

 

 

 

 

SUPERSTUFF je kreiran kao lokal u kome možete potražiti kvalitetne tople i hladne kafe, Arabiku 100% single origin, razne smoothie, kao i ukusne poslastice, uz wi-fi i pet friendly zonu.

Kombinacijom idustrijskog dizajna, koji ističe sirovu lepotu i naglašava modernost ambijenta, i retro elemenata poput čuvenog Electra aparata za espresso, školskih lustera i hotelskih okruglih ogledala, dobijen je upečatljiv i prepoznatljiv prostor. 

Detalji od punog oraha doprinose toplini ambijenta, kao što je pult za sedenje, postavljen tako da mušterija sa pažnjom može da isprati umetnost pravljenja kafe.

Pored unutrašnjeg dela, SUPERSTUFF poseduje i prostor za sedenje napolju.

Dizajn enterijera i svih materijala u ovoj kafeteriji potekao je od vlasnika lokala i po vokaciji grafičkog dizajnera, Davora Rančića, koji je u svaki kutak ovog prostora uneo dosta truda, pažnje i ljubavi, kako bi svi elementi kreirali jednu priču – o mestu za uživanje u vrhunskoj kafi.

Stalne mušterije kažu da je SUPERSTUFF otkrovenje Belvill-a, kada je reč o kafi za poneti.

Zato je koncept ovog mesta osmišljen kao hub za sve one koji žele da u svom poslu budu i ostanu na vrhunskom nivou, tako da se u SuperStuff lokalu mogu nabaviti i najbolji brownies u gradu, uskoro i peciva, knedle, sokovi, handmade ratluk...jednom rečju  - SUPERSTUFF ONLY!

SUPERSTUFF na Instagramu.

Kafa u Superstuff-u:

Varijanta 2:

A može i ovako:

 

Fotografije: Višnja Jovanović

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services