ORGANIC ART

Organic Art

Organic Art concept store je projekat 3 koncepta: organic, bio i hedonist. U okviru jednog prostora je smeštena kafeterija i prodavnica, moguće je kupiti nešto kao u klasičnoj prodavnici, ili sesti u kafeteriju i uživati.


Koncept hedonist se odnosi na male vinarije koje proizvode vino vrhinskog kvaliteta, uz koje se služi pršuta, masline i sir.

 

Zastupljene su Vinarija Đorđe iz Devojačkog bunara, Škrbić sa svojim vinom Chicha, Jokić organsko vino iz Dalmacije, Imperator organsko vino domaće proizvodnje, Trajan, Trivanović i Dajić.Bio se odnosi na zdravu hranu koja nema organski sertifikat - razne kaše, žitarice, med i maslinovo ulje vrhunskog kvaliteta.Organic su proizvodi sa sertifikatom organic: voće, povrće, žitarice, koštunjavo voće; nude se u prodaji, ili kao gotov proizvod u vidu smutija, šejka, salate, sendviča.Prostor je isprojektovao i izveo Aqua Art Project i sastoji se od dve celine: prodavnice i kafeterije.

Početna ideja jeste da prostor deluje poznato i prijatno. Isprojektovane su tri grupe sedenja: uz izlog je visoko sedenje - namenjeno za prvu jutarnju kafu i novine, srednji deo je udobno nisko sedenje i visoko grupno sedenje sa dva stola uz šank.

Materijali u enterijeru su prirodni i neutralnih boja, pod je od keramike, čija boja i tekstura oponaša mokru zemlju, zidovi su obloženi drvetom ili su bele boje, a plafon je obložen oblogom koja podseća na krupno tkanje lanenog platna.

O rasveti je posebno vođeno računa. Rešena je velikim plafonskim lampama koje vise sa snopa bambusovih štapova.Organic art je projekat u okviru koga mali proizvođači vrhunskih proizvoda mogu da nađu svoje mesto, gde je moguće kupiti ili naručiti vrhunsku hranu od doručka do večere ili je dobiti na adresu kuće ili firme. To je interaktivno mesto na kome će se održavati  predavanja na temu zdravlja, zdravog života, ishrane, kao i koncerti i izložbe.

Instagram: https://www.instagram.com/organic.art.bgd/

Lokacija: Drinčićeva 17, Dorćol

 telefon: 011/7838 - 074

E mail: organic.art.bgd@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/organicartshopandbar

 

 

 

 

 

Fotografije: Višnja Jovanović

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services