LULA fine espresso bar

LULA fine espresso bar

LULA fine espresso bar je novo mesto u kraju! Nalazi se na adresi Stanoja Glavaša 18, u okviru novog stambenog kompleksa Central Garden.

 

Za ovaj enterijer zaslužan je Studio OBE, koji čini uigran arhitektonski dvojac - Ksenija Pantović, dia i Jasna Kavran, dia.

 

Zamišljen je kao centar pozitivne atmosfere sa ukusnim stvarima u ponudi. Pre svega, ovde možete da popijete kafu vrhunskog kvaliteta, ali i da se sretnete sa selekcijom različitog, pažljivo odabranog asortimana alkoholnih pića. U ponudi se nalaze jos sveže ceđeni sokovi, Ferdinand knedle, slatkiši, kroasani i doručak.

Enterijer odlikuje specifična kombinacija boja i materijala, čime je stvorena prepoznatljiva atmosfera na koju niko nije ostao ravnodušan. Prostire se na dva nivoa. 

Eklektični spoj zelene i roze boje u enterijeru, preko osvetljenja i nameštaja, pažljivo osmišljenih detalja od drveta, kao i specifične geometrijske šare poda, uklopljen je sa dominantnim materijalima kao što su beton i mermer.

Dugačak šank pozicioniran u samom centru lokala predstavlja posebno mesto okupljanja, gde posetioci pored uživanja u kafi vide i na koje se sve alternativne načine može pripremiti kafa.

Ova kafeterija, osim velikog asortimana kafe i dobre atmosfere, predstavlja i mini prodavnicu, gde se može naći domaća selekcija kafe i čajeva, ali i majica sa već prepoznatljivim likom Lula-domaćina.

LULA fine espresso bar na Facebooku

LULA fine espresso bar na Instagramu


Fotografije: Višnja Jovanović

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services