Spice Up Shop

Spice Up Shop je specijalizovana prodavnica začina iz celog sveta.

Spice Up Shop je specijalizovana prodavnica začina iz celog sveta. Neverovatan izbor od preko 150 različitih začina, začinskog bilja, soli, bibera, čili papričica i začinskih mikseva nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Radnja se nalazi u Čumićevom sokačetu kod fontane, lokal 21.

 

Spice Up začini su male stvari koje prave veliku razliku. Ideja je nastala sa željom da se začini, koji se koriste u svim velikim svetskim kuhinjama i internacionalnim jelima, nađu dostupni pa još i na jednom mestu u Beogradu.

Spice Up Shop u Čumićevom sokačetu je mesto gde se kupuju začini ali se i razmenjuju iskustva i strast pripreme i aranžiranja hrane.

Začini su najvišeg kvaliteta, sveži, mirisni i inspirativni. Posebno naglašavamo mešavine začina bez “E-brojeva” tj. bez dodatih aroma, konzervansa, veštačkih boja i pojačavača ukusa.

Chili threads, pupoljci ruže, himalajska so sa cvetovima, cejlonski cimet u štapićima ili Spice Up mešavina su mali deo ponude začina koji doprinose ne samo ukusu nego i jedinstvenom dizajnu obroka koji spremate.

Začini se uvoze iz EU (Holandija, Austrija i Nemačka), dok su koncept i izgled radnje, ambalaža i brend vizija vlasnika Dejana Zurovca.

Kompletan asortiman možete pogledati na www.spiceup.rs, postoji i opcija online kupovine.

 

 

Fotografije: Višnja Jovanović

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services