Zanat

Zanat. Druga ruka i obnova

ZANAT RADNJA je multifunkcionalna radnja i radionica, višenamenski koncept prostor, a nalazi se u Šafarikovoj ulici u Beogradu.

ZANAT je potpuno jedinstvena radnja po svojoj nameni koju je osnovala grupa mladih ljudi umetničkog profila kao multifunkcionalna radnju i radionicu, višenamenski koncept prostor.

 

Bavi se proizvodnjom, prodajom i promocijom različitih redizajniranih i dizajniranih predmeta, afirmisanih i neafirmisanih autora - domaćih umetnika i dizajnera, čije radove odlikuje spoj originalnih ideja, autentičnih materijala, tehnika i postupaka izrade.

U izradi predmeta koje nudi, ZANAT spaja veštine starih majstora i kreativnost mladih umetnika. Ovde možete naći razne umetnički reparirane predmete, od odeće do nameštaja, ručno izrađene predmete domaćih umetnika i dizajnera koji koriste nove, ali pre svega, sekundarne sirovine pri izradi svojih dela, a potom vrlo interesantne i kvalitetne komade polovne odeće i obuće ili druge zanimljive dobro očuvane predmete. Možete doneti neki stari predmet da mu se ulije potpuno novi život i izgled, a naglasak je na kvalitetnoj restauraciji i savremenom dizajnu.

ZANAT okuplja i kreativni tim sastavljen od umetnika, dizajnera i zanatlija najrazličitijih profila koji Vam mogu pomoći u pogledu savetovanja i realizaciji radova pri uređenja enterijera, redizajnu ili prenameni stambenih i poslovnih prostora.

Zainteresovani izlagači ovde mogu naći svoje prodajno mesto, stalnu promociju preko interneta, kao i učešće u mnogobrojnim ZANAT događajima.

Sama radnja je takođe ogledalo delatnosti kojom se bavi, jer je i sama umetnički restaurirana, a da je pritom zadržana većina starog nameštaja i drugih elemenata enterijera.

Ako vam treba vremena da sagledate sve što ZANAT nudi i radi, rado ćete biti usluženi jednim od domaćih napitaka.

Ugao Šafarikove ulice i ulice Đure Daničića, Beograd.
Mob. Tel. +381.64.4192827
ZANAT na Facebook-u

zanat.radnja@gmail.com

 

 

 

Pripremila: Višnja Jovanović

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text