Tarkett LVT pod

Tarkett LVT pod

Odličan spoj dizajna i funkcionalnosti u novoj vrsti poda – LVT


Osnovu enterijera čine pod, zidovi i plafon, a dobra organizacija ovih elemenata i skladni materijali od kojih su napravljeni, definišu njegovu atmosferu i podižu osećaj prijatnosti.

 

 

Svaki ovakav prostor, s nizom karakteristika koji ga oživljavaju i čine posebnim, predstavlja odraz mašte samog vlasnika, a sve te komponente oslanjaju se na dobro odabran pod.

Revolucionarnu novost na tržištu naše zemlje predstavlja jedan od najatraktivnijih svetskih trendova u ovoj oblasti – Tarkett LVT pod.

Pogledajte kako LVT podovi utiču na promenu enterijera:


 


Moderan koncept LVT poda

Specifični koncept modularnog poda koji se brzo postavlja, namenjen je stvaranju jedinstvenih enterijera u ugostiteljstvu, u kancelarijskim prostorima, prodavnicama i obdaništima, a poslednjih godina odlično se pokazao i u sferi savremenog stanovanja. Pored odličnog izgleda i performansi, ovaj moderni pod, osim širokog varijeteta dezena i formata koji prate najsavremenije svetske dizajnerske trendove, omogućava visok stepen individualizacije dizajna.

VIDEO LVT u Shops&Stores: 

 


Tarkett LVT pod napravljen je u skladu s ekološkim standardima, dostupan je u formi različitih ploča i dasaka, tretiran Top Clean površinskom zaštitom koja omogućava lakše održavanje i povećava otpornost na habanje, ogrebotine i fleke.

Posebne performanse LVT poda

Ukoliko vam je potrebna dugotrajna podna obloga s posebnim performansama, Tarkett LVT predstavlja savršeno rešenje. Jer, odmah po postavljanju, ovaj pod je spreman za upotrebu. Topao je na dodir, udoban, izdržljiv, lako se čisti i održava (prljavština se ne zadržava u spojevima kao kod pločica, na primer), može da se ugrađuje preko podnog grejanja, i preko keramičkih pločica. Uz to, segmenti poda mogu se jednostavno menjati ukoliko je potrebno usklađivanje s eventualnim promenama u enterijeru. 

VIDEO izdržljivost:


Kako se ugrađuje LVT?

Ovaj pod se postavlja za samo nekoliko sati, bez prašine i nereda, preko bilo koje podloge zbog svog načina ugradnje – lepljenjem (dobar izbor za prostore velike prohodnosti), klik-sistemom (za instalaciju bez lepljenja), i loose-lay instalacijom (pogodna za brza instaliranja). Ukoliko ste ovaj pod postavljali u iznajmljenom prostoru, a treba da promenite adresu, LVT pod jednostavno rasklopite i ponesite sa sobom.

Više o ugradnji pogledajte u kratkom videu:
U Tarkett LVT kolekcijama otkrićete idealan materijal za oblaganje poda, i kroz eksperimentisanje s novim kombinacijama (preko 75.000 mogućnosti!) doći do svog jedinstvenog podnog rešenja.

O aktuelnim kolekcijama, sertifikovanim instalaterima i prodajnim mestima možete se informisati na sajtu Tarkett podova.

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services