PROTO majice sa parolom "Izvodljivo"

PROTO majice sa parolom "Izvodljivo"

Predstavljamo najnoviju kolaboraciju radionice Proto sa beogradskim dizajnerima!

 

U pitanju je ograničena serija dizajniranih majica, koja je realizovana  povodom petog rođendana Proto-a!

 

 

 

Sa parolom "Izvodljivo" Dragan Zdravić Baki od 2013. godine vodi svoji uspešnu radionicu, u kojoj je nastajalo i moguće i nemoguće, s velikom posvećenošću, trudom i verom da je sve izvodljivo.


S leva na desno: Ivan Sarajčić Sara, Ksenija Pantelić, Dragan Zdravić Baki (nosi majicu sa crtežom Maje Đorđević), Monika Lang, Nikola Velicki


Našu pažnju su odavno privukli u domenu produkcija umetničkih izložbi i događaja u prostoru, gde su kao partneri pomogli održavanje velikog broja kvalitetnih manifestacija u gradu i šire. Njihovo višegodišnje iskustvo i rad u oblastima od štampe i firmopisa do konstruisanja štandova, i podrške u advertajzingu, izdvojilo ih je u jednu od vodećih radionica kojoj se obraćate kada imate dobru ideju kojoj je potrebna još bolja izvedba.


Monika Lang


Od osnivanja, pa do danas, radionica Proto, pored negovanja alata i mašina pod komandom uigranih majstora, i te kako brine da svaki proizvod bude pre svega lep i zanatski temeljno urađen. Ništa se ne prepušta slučaju i improvizaciji, pre svega ceneći „zlatne ruke“ koje mogu da izvedu ama baš sve.


Ksenija Pantelić


Prepoznati od svojih klijenata kao neko na koga mogu da se oslone u svakom trenutku, Proto, opravdava svoj moto “izvodljivo” u pravom smislu te reči. Sarađujući godinama sa zanatlijama i umetnicima raznih profila, Proto je izgradio imidž prepoznatljivog izraza i rukopisa što se ogleda i u novoj kolekciji koju vam predstavljamo.


Mali Relja, Nikola Velicki, Monika Lang, Ksenija Pantelić


Ova okretna firma svake godine promoviše i po jednu limited edition majicu koju ljudi rado nose. Promo majice koje Proto priredi specijalno za svoje prijatelje i saradnike, već su tradicija. Njihov moto „izvodljivo“, postao je poznat zahvaljujući njihovom radu, ali i ispisu na njihovim majicama.


Maja Đorđević

 

Povodom petogodišnjeg jubileja, Proto je ovog puta pripremio posebne promo majice nastale u saradnji sa poznatim umetnicima i dizajnerima iz Srbije koji su ovu limitiranu seriju učinili jos autentičnijom. Petoro eminentnih umetnika je specijalno za ovu priliku prikazalo svoju viziju slogana na novim majicama.

Nikola Velicki i Ivan Sarajčić Sara

 

Ilustrujući Proto slogan "Izvodljivo", Maja Đorđević, Monika Lang, Ksenija Pantelić, Nikola Velicki i Ivan Sarajčić Sara, pokazali su na koliko različitih nivoa se može biti kreativan i zanimljiv.


Relja i Janko


Baš kao i Proto manufaktura koja svakim novim projektom proširuje svoje granice, ove majice su pravi primer uspešne saradnje i negovanja umetničkih sloboda na zabavan način.


Nikola Velicki


Skrojene od najfinijeg pamuka i odštampane na prvoklasnoj sito štampi, ovaj odevni komad predstavlja nesto što će svakom izmamiti osmeh na lice, prenoseći direktnu poruku da sve što poželite može da postane izvodljivo. Ivan Sarajčić Sara
 

Na vama je samo da zaželite. Proto će već znati kako to da sprovede u delo, bar kad su ideje u pitanju.


Dečje modele sa crtežima Maje Đorđević i Ksenije Pantelić nose Janko i Relja

 

Fotografije: Jelena Jeremić

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text