Bookastore

Izdavačka kuća „Booka“ iz Beograda, Cara Lazara 12

Izdavačka kuća „Booka“ otvorila je krajem marta u najužem centru Beograda u ulici Cara Lazara 12, svoju prvu knjižaru - kafeteriju „Bookastore“.

 

 

 

 

Izdavačka kuća „Booka“ poznata je po sjajno dizajniranim knjigama najboljih savremenih pisaca poput Elene Ferante, Karl Uvea Knausgora, Mišela Uelbeka... Zamišljena kao mesto koje će privlačiti urbane čitaoce „Bookastore“ nudi odabranu selekciju naslova najboljih srpskih, hrvatskih i bosanskih izdavača kvalitetne književnosti i izbor gift programa mladih srpskih dizajnera.

U kafeteriji se uz listanje knjiga može uživati u vrhunskoj kafi, prirodnim čajevima, belgijskoj toploj čokoladi, domaćem kraft pivu, kvalietnom vinu i najboljim francuskim kroasanima iz La Petite Cantine, kolačima iz Ispeci pa reci radionice.

Mnogo svetla, dominantna bela boja i stari nameštaj koji ostavlja utisak boravka u kućnoj biblioteci, a ne javnom mestu, daju poseban kvalitet ovom novom gradskom prostoru.

Tu je i kutak za bebe tj. roditelje koji imaju na raspolaganju mali ali intiman prostor u kome mogu svoje najmlađe da presvuku, u miru i bez žurbe.

 

 

Fotografije: Višnja Jovanović

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

Perfection is attained by slow degrees; it requires the hand of time.
 

Voltaire više
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text