Belgrade

Kabinet Brewery beer lounge & restaurant

KABINET Restoran Kabinet Brewery beer lounge & restaurant

U okviru Kabinet pivare u Nemenikućama u Sopotu (Ul.Despota Stevana Lazarevića 11), nedavno je otvoren restoran sa tap room-om!

Restoran se nalazi u okviru modernog objekta koji je pre 4 godine realizovan po projektu Đorđa Geca i arhitektonskog studija Fluid. 

 

 

D'JUS

D'JUS

D'JUS je novi juice bar i restoran u Beogradu. Nalazi se na adresi Maršala Birjuzova br.10, u pešačkoj zoni koja se pruža paralelno sa Obilićevim vencem.

To je mesto na kojem se prepliću hladno ceđeni sokovi, guilt free hrana i dobri ukusi.

 

 

Peppe's Pizza

U okviru tržnog centra Ada mall otvoren je pizza kutak - Peppe s Pizza.

U okviru tržnog centra Ada Mall na trećem spratu, otvoren je pizza kutak - Peppe's Pizza.

 

Na ovom spratu je predstavljen “mercado” koncept koji je inspirisan španskim modernim pijacama i posetiocima pruža mogućnost da na jednom mestu probaju raznolike gastronomske specijalitete.

 

 

Egoiste deli & bistro

Egoiste deli & bistro

Pre tačno godinu dana, u samom srcu Neimara na Vračaru, preko puta parka, na uglu ulice Petra Kočića i Lamartinove, otvoren je mali lokal izuzetnog šarma.

Posebno prijatnu atmosferu enterijera Egoiste deli & bistro, nedavno je upotpunjena širokom terasom koja se nadovezuje na prostor iznutra, čineći tako vizuelno jednu celinu.

 

Restoran ISTOK

Restoran Istok je prvi restoran vijetnamske hrane u Beogradu.

Restoran ISTOK je prvi restoran vijetnamske hrane u Beogradu. Nalazi se na Dorćolu u Gospodar Jevremovoj ulici broj 50.


Iako je Istok otvoren zbog ljubavi prema vijetnamskoj hrani, tokom godina meni se proširio i na ukuse Koreje i Tajlanda. 

 

 

Paviljon II Specijalne bolnice za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju

Paviljon II Specijalne bolnice za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju

U okviru još jedne humanitarne akcije, Proto radionica započela je ulepšavanje prostora Paviljona II Specijalne bolnice za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju koja se nalazi na adresi Braće Jerković 5 u Beogradu.

 

 

Film "Centar"

Film "Centar", Sava Centar, Beldocs

Apstrahovan portret Sava Centra, jednog od najsavremenijih i najautentičnijih arhitektonskih ostvarenja u SFRJ, tema je eksperimentalno- dokumentarnog filma "Centar".

 

 

Stefan Ristic Studio

Stefan Ristic Studio

Stefan Ristic Studio predstavlja lookbook nove ženske kolekcije za jesen/zimu 2019.

 

 

U petak, 26. januara Stefan Ristic Studio lansira žensku kolekciju AW19RTW!

 

 

Vođen francuskom rečju “Liberte” dizajner kolekcijom poručuje da žene više nego ikada trebaju biti slobodne od kontrole, ometanja, ograničenja i podseća ih na njihovo pravo na govor, razmišljanje kao i oblačenje.

Lufthansa Beograd

Lufthansa kancelarija

Nakon trideset godina upotrebe veoma prepoznatljivog žuto-plavog logotipa, kompanija Lufthansa se, 2018. godine, odlučila za izmenu svog vizuelnog identiteta.

Promena logotipa naizgled nije radikalna: redizajnirani logo sadrži iste, stilizovane, grafičke elemente, ali (iznenađujuće) – ne i žutu boju.

 

Tarkett LVT pod

Tarkett LVT pod

Odličan spoj dizajna i funkcionalnosti u novoj vrsti poda – LVT


Osnovu enterijera čine pod, zidovi i plafon, a dobra organizacija ovih elemenata i skladni materijali od kojih su napravljeni, definišu njegovu atmosferu i podižu osećaj prijatnosti.

 

 

Svaki ovakav prostor, s nizom karakteristika koji ga oživljavaju i čine posebnim, predstavlja odraz mašte samog vlasnika, a sve te komponente oslanjaju se na dobro odabran pod.

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services