Belgrade

Paviljon II Specijalne bolnice za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju

Paviljon II Specijalne bolnice za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju

U okviru još jedne humanitarne akcije, Proto radionica započela je ulepšavanje prostora Paviljona II Specijalne bolnice za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju koja se nalazi na adresi Braće Jerković 5 u Beogradu.

 

 

Film "Centar"

Film "Centar", Sava Centar, Beldocs

Apstrahovan portret Sava Centra, jednog od najsavremenijih i najautentičnijih arhitektonskih ostvarenja u SFRJ, tema je eksperimentalno- dokumentarnog filma "Centar".

 

 

Stefan Ristic Studio

Stefan Ristic Studio

Stefan Ristic Studio predstavlja lookbook nove ženske kolekcije za jesen/zimu 2019.

 

 

U petak, 26. januara Stefan Ristic Studio lansira žensku kolekciju AW19RTW!

 

 

Vođen francuskom rečju “Liberte” dizajner kolekcijom poručuje da žene više nego ikada trebaju biti slobodne od kontrole, ometanja, ograničenja i podseća ih na njihovo pravo na govor, razmišljanje kao i oblačenje.

Lufthansa Beograd

Lufthansa kancelarija

Nakon trideset godina upotrebe veoma prepoznatljivog žuto-plavog logotipa, kompanija Lufthansa se, 2018. godine, odlučila za izmenu svog vizuelnog identiteta.

Promena logotipa naizgled nije radikalna: redizajnirani logo sadrži iste, stilizovane, grafičke elemente, ali (iznenađujuće) – ne i žutu boju.

 

Tarkett LVT pod

Tarkett LVT pod

Odličan spoj dizajna i funkcionalnosti u novoj vrsti poda – LVT


Osnovu enterijera čine pod, zidovi i plafon, a dobra organizacija ovih elemenata i skladni materijali od kojih su napravljeni, definišu njegovu atmosferu i podižu osećaj prijatnosti.

 

 

Svaki ovakav prostor, s nizom karakteristika koji ga oživljavaju i čine posebnim, predstavlja odraz mašte samog vlasnika, a sve te komponente oslanjaju se na dobro odabran pod.

Hommage Botanical Cosmetics

Hommage Botanical Cosmetics

Predstavljamo novu domaću liniju prirodne kozmetike - Hommage Botanical Cosmetics.

 


Za vizuelni identitet i dizajn pakovanja zaslužna je beogradska brending agencija Coba&associates.

 

 

Od nedavno je na našem tržištu, prisutna nova domaća dermatokozmetička linija Hommage Botanical Cosmetics nastala na temelju prirodne kozmetike, sa proizvodima posvećenim nezi lica i tela.

m contemporary jewelry

m contemporary jewelry

Predstavljamo novi lokalni brend modernog nakita od srebra! 

 

m contemporary jewelry brand je nastao spontano krajem 2018. godine kao logičan sled porodične manufakture koja postoji oko 25 godina.

 

 

SAVAMALA

Savamala Bed & Breakfast se nalazi u ulici Kraljevića Marka 6.

Savamala Bed&Breakfast hotel, nalazi se u beogradskoj četvrti Savamala, u ulici Kraljevića Marka 6.

Otvoren je 2016. godine u jezgru umetničke i istorijske četvrti Beograda, koja je od pre desetak godina postala centar noćnog provoda Beograđana kao i prostor intenzivne džentrifikacije. Hotel je udaljen svega 200m od strogog centra grada. 

Fenetre Decor

Fenetre Decor, mesto gde se izrađuju custom made zavese i draperi.

Dve sestre, sa dva ne tako atipična imena - Tanja i Jelena, i jedna zajednička ljubav prema estetici i uređenju prostora. 

 

To je u najkraćim crtama priča o nastanku Fenetre Decor-a, mestu gde se od pažljivo odabranih tkanina izrađuju custom made zavese i draperi. 

 

 

Iako sa elementima slučajnosti, odabir upravo ovog segmenta uređenja enterijera ima svoje korene u zajednički provedenom detinjstvu i uspomenama.

Beomox

Beomox Banovo brdo, Bore Markovića, Villeroy&Boch, villeroybochserbia

Predstavljamo showroom beogradske kompanije “Beomox” d.o.o., koja se bavi uvozom i prodajom stonog posuđa brojnih renomiranih proizvođača.


Od pre osam meseci, fima “Beomox” d.o.o. počela je da uvozi i prodaje stono posuđe brenda “Villeroy & Boch”, čime je upotpunila svoju horeca ponudu.

 

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text