Serbia Raw radionica u Kragujevcu

news

Otvoren je poziv za učešće na Serbia Raw foto radionici u Kragujevcu!

 

Foto kolektiv Belgrade Raw, poziva sve zainteresovane da se prijave na učešće u radionici Serbia Raw koja će biti održana 8. i 9. oktobra u u galeriji SKC (ul. Radoja Domanovića 12) u Kragujevcu.

 

 

Ove godine, Belgrade Raw kolektiv je započeo četvrti serijal Serbia Raw fotografskih radionica. Prva u nizu je bila Požega, a u toku je poziv za radionicu u Kragujevcu.

Nakon radionice u poslednjem gradu iz četvrtog serijala radionica, završava se prvi ciklus Serbia Raw projekta, nakon čega će biti objavljena knjiga.

Radionica za fotografe iz Kragujevca - "Kragujevac ispod šminke"

Ako fotografišete svoj grad, prolaznike, prijatelje i svakodnevni život Kragujevca, pozvani ste da učestvujete na fotografskoj radionici 8. i 9. oktobra, u galeriji SKC (ul. Radoja Domanovića 12).

Nije potrebno da se profesionalno bavite fotografijom i ograničenja u godinama ne postoje. Učešće na radionici je besplatno, a broj mesta je ograničen, tako da vaše potvrde dolaska pošaljite na kragujevac@belgraderaw.com i učestvujte u Serbia Raw radionici u Kragujevcu!

Dovoljno je da pošaljete vaše ime i prezime, godište, informaciju o tome zašto i kada ste počeli da fotografišete svoj grad i 15–20 fotografija Kragujevca koje ste vi napravili. Nebitno je da li su fotografije nastale analogno ili digitalno (foto aparatom ili mobilnim telefonom). Rezultati radionice biće predstavljeni u Beogradu kao deo projekta Serbia Raw.

Fotografski kolektiv Belgrade Raw fotografiše život Beograda „ispod šminke“ poslednjih osam godina. Ono što su do sada uradili možete da pogledate na ovom linku.  

 

 

 

 

 

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services