Sarajevo raw radionica

belgrade raw, sarajevo, radionica

Belgrade Raw foto-kolektiv vas poziva: Ako fotografišete svoj grad, prolaznike, prijatelje i svakodnevni život Sarajeva, pozivamo vas da učestvujete na fotografskoj radionici 19. i 20. avgusta u Sarajevu.

Rok za dostavljanje prijava je ponedeljak, 14. avgust 2017. godine.

 


Belgrade Raw foto-kolektiv, u okviru projekta „Nove metode i alati za društvene promjene“ u saradnji sa Mirovnom Akademijom (Sarajevo) i podrškom Mennonite Central Commitee (MCC)m organizuje dvodnevnu foto radionicu u Sarajevu, 19. i 20. avgusta.

Radionica je prilika da se istraže mogućnosti saradnje između umetnosti i aktivističkih praksi.

Nije bitno koliko imate godina, da li ste amateri ili profesionalci, da li fotografišete analogno, mobilnim telefonom ili profesionalnim digitalnim aparatom. Bitno je da volite fotografiju i vizuelno beležite svoj grad, Sarajevo, onakvim kakvo jeste.

Ova radionica deo je projekta „Nove metode i alati za društvene promjene“, a podržana je od strane Mennonite Central Commitee (MCC). Za učesnike/ice koje nisu iz Sarajeva, organizator nije u mogućnosti da pokrije troškove smeštaja i puta. Za učesnike/ice će biti osiguran ručak tokom dva dana (za vreme trajanja radionica). Broj mesta na ovoj radionici je ograničen. U slučaju većeg broj prijava, vršićemo selekciju kandidata/kandidatkinja na osnovu prijavnog formulara (dela koji se odnosi na motivaciju za učešće u radionici). Učesnici/e koji budu izabrani/e da učestvuju u radionici, sa sobom treba da donesu svoje već postojeće fotografije Sarajeva (budući da je to materijal sa kojim će se raditi).

Molimo vas da svoje prijavne formulare za učešće pošaljete najkasnije do ponedeljka, 14. avgusta 2017. godine na email adresu info@mirovna-akademija.org. Prijavni formular možete preuzeti ovde.

www.belgraderaw.com

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services