Poziv za učešće na 4. Tjednu dizajna u Zagrebu

tdzg, tjedan dizajna zagreb

4. Tjedan dizajna Zagreb, najveći događaj posvećen dizajnu u Hrvatskoj, održaće se od 9. do 14. maja, a kao Država partner predstaviće se Austrija.

Prijavu za učešće je potrebno ispuniti na službenoj stranici Tjedna dizajna najkasnije do ponedeljka, 6. marta.

 

 

 

U pripremi je 4. Tjedan dizajna Zagreb koji će ove godine, od 9. do 14. maja, uz partnersku državu Austriju, slaviti najbolje od hrvatskog i svetskog dizajna i ponuditi brojne atraktivne sadržaje svim zaljubljenicima u dizajn.

tjedan-dizajna-zagreb

Ako želite da budete deo ovog jedinstvenog festivala koji aktivira ceo Zagreb da u svakom segmentu živi dizajn, prijavite se kao #tdzg Partner lokacija ili izložite svoje proizvode u sklopu #tdzg Expo-a ili #tdzg Izložbe nameštaja ili ih prodajte na #tdzg Marketu. U par klikova ispunite prijave koje se nalaze na službenoj stranici Tjedna dizajna najkasnije do ponedeljka, 6. marta.

tjedan-dizajna-zagreb

„Ne propustite biti dio 4. Tjedna dizajna Zagreb - najvećeg događanja posvećenog dizajnu u Hrvatskoj te izložiti svoje proizvode u sklopu #tdzg Dizajn parka u koji ćemo smjestiti #tdzg Expo, #tdzg Market i #tdzg Izložbu fakulteta i škola, a koji će se posebno za ovu prigodu izgraditi uz Laubu te tako biti dio središnje lokacije Tjedna dizajna Zagreb“ najavljuju organizatori, Tina Marković i Daniel Tomičić i pozivaju: „Ako želite biti #tdzg Partner lokacija, pripremili smo za vas niz pogodnosti, poput sudjelovanja u Noći dizajna 2017. Pripremamo i velik broj noviteta u izlagačkom te sadržajnom smislu, od kojih je vrlo atraktivan #tdzg Food Design jer će okupiti vodeće svjetske stručnjake u toj mladoj, interdisciplinarnoj grani dizajna“.

tjedan-dizajna-zagreb

Najavu sadržaja 4. Tjedna dizajna Zagreb – izložbi, predavanja, konferencija, modnih revija i drugih sadržaja, potražite na www.tjedandizajna.com

Tip of the day

Perfection is attained by slow degrees; it requires the hand of time.
 

Voltaire više
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text