Jolene Luut studio | Eko akcija

jolene luut, eko akcija

Počeo je treći krug Eko akcije Jolene Luut studija. Traže se kompanije koje brinu o zaštiti i očuvanju životne sredine!

 

 

 

 

 

Svakog meseca napravićemo po jedan informativni video (tzv. explainer video) koji će prikazivati jedan ekološki proizvod ili biznis – potpuno besplatno!

Ukoliko imate ekološku (eco-friendly) firmu ili proizvod i želite da se svetu predstavite vašim informativnim videom, obratite nam se i možda baš vi osvojite besplatnu animaciju!

Kontaktirajte nas da saznate više o ovoj inicijativi: info@joleneluut.com Rok za prijavu: 31. avgust 2016. Pomozimo planeti da ostane zdrava!

O nama:
Mi smo Jolene Luut, tim kreativnih mladih ljudi sa sedištem u Beogradu, i od 2013. se bavimo produkcijom explainer videa – kratkih animiranih reklamnih filmova koji se najčešće koriste za onlajn marketing kompanija najrazličitijih tipova. Explainer video zapravo je kratki animirani video kojim se predstavlja neki proizvod ili usluga. U našoj kreativnoj laboratoriji odvija se kompletan proces nastanka videa – od ideje i scenarija, preko izrade storiborda, do finalne realizacije i animacije videa. Po potrebi, radimo produkciju zvuka, snimamo voice-over, cutout i druge elemente kako bi video u potpunosti ispunio želje klijenta.

Više o samom studiju pogledajte na našoj Fejsbuk stranici i vebsajtu. Članak o Jolene Luut studiju na portalu MojaFirma.

Tip of the day

Perfection is attained by slow degrees; it requires the hand of time.
 

Voltaire više
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text