Javni poziv izlagačima za Balkan Design Shop @ Mikser House Sarajevo

Javni poziv izlagačima za Balkan Design Shop @ Mikser House Sarajevo

Mikser House Sarajevo & Balkan Design Shop pozivaju domaće i regionalne dizajnere, proizvođače, samostalne umetnike i zanatlije da se prijave za mesto u Balkan Design Shop-u u okviru budućeg regionalnog kreativnog centra Mikser House u Sarajevu koji se otvara 8.septembra u Pofalićima.

 

 

 

Prodavnica balkanskog dizajna u Mikser House-u u Kolodvorskoj 12 predstaviće javnosti najbolje primere balkanske kreativnosti i preduzetništva kroz selekciju autentičnih proizvoda i rukotvorina domaćih i regionalnih dizajnera i proizvođača.

Ponuda će obuhvatati originalne, savremene komade nameštaja i kućne dekoracije, unikatnu odeću, torbe, majice sa originalnim printovima, autorski nakit, urbani aksesoar, inovativni program za decu, ekološke proizvode, lokalne gastronomske delikatese, kao i publikacije i stručnu literaturu iz domena kreativnih disciplina, dela savremene domaće i regionalne književnosti.

Ukoliko se bavite kreativnim radom i smatrate da je Vaš proizvod poseban - prijavite se!

Prijava treba da sadrži:

  • ime i prezime izlagača, naziv studija, brenda (ili linije) proizvoda, minimum 4 fotografije prozivoda, uz kratak prateći opis i okvirnu komercijalnu ponudu
  • kontakte: telefon, e-maill, facebook strana, web adresa (ukoliko postoji), relevantni linkovi.
  • Prijave možete slati do 26. avgusta 2017. godine u ponoć na e-mail adresu: shop@mikser.rs

Možda baš vi postanete dio Mikserove stalne prodajne postavke!

 

 

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services