GRABBER Konkurs | OSVOJI GRAD DIZAJNOM!

GRABBER Konkurs | Osvoji grad dizajnom!

Otvoren je GRABBER Konkurs - OSVOJI GRAD DIZAJNOM - Učestvuj u kreiranju gotivne stiker valute!

 

Da li bi želeo da tvoj dizajn osvane na trgovima, mostovima, koncertima, u parkovima ili u gradskom prevozu? Uz pomoć aplikacije GRABBER, tvoji radovi mogu da se pojave širom grada!

 

 

 

O čemu se tačno radi?

GRABBER je aplikacija koja svojim korisnicima omogućava da na mapi grada sakupljaju stikere, koje potom mogu da zamene za popuste i besplatne stvari.

 

 

Svaki stiker nosi određenu vrednost izraženu u novoj digitalnoj valuti - GrabCoinu, dok se sakupljeni stikeri čuvaju u posebnom albumu unutar aplikacijie.

Osim toga, korisnici među sobom mogu da razmenjuju stikere i tako budu u živom i interaktivnom odnosu sa njima!

GrabCoin je jedina valuta koja konstantno menja svoje lice. To znači da će tokom svog životnog veka, GrabCoin ponosno nositi dizajn naših najboljih autora! Na taj način, izgled GrabCoina predstavlja lanac različitih stilova koji bi se periodično smenjivali u okviru GrabChain sistema.

Postojeći stikeri poređani po vrednosti, svaki od njih prikazan u ambijentu grada!

 

Idejni tvorci i osnivači Grabbera, Nenad Bajković, Nikola Bajković i Danijel Čavić, osmislili su i razradili koncept ove aplikacije s vizijom da ostvare široku saradnju unutar domaće dizajn scene, tako što bi u zamenu za ustupanje svojih radova GRABBERU, svaki dizajner dobio atraktivnu promociju i virtuelnu izložbu!

Aplikacija za početak startuje u Beogradu, ali vrlo brzo planiraju da se prošire na ostatak Srbije i sveta.

Ukoliko te zanima dizajn stikera, ili ako već imaš svoj gotov sticker-pack, piši na adresu sila@grabber.vip i na taj način ćeš pomoći u kreiranju najgotivnije valute do sad!

Postani deo GrabChaina i osvoji Beograd svojim dizajnom!

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services