Habitek

Finska kompanija Habitek iz Helsinkija nastupa na ovogodišnjem sajmu nameštaja u Stokholmu.

Sa nastupom pod nazivom Morris is Back in Town, Habitek predstavlja sasvim nove proizvode od kojih se neki još nisu pojavili na tržištu. 

Morris je zapravo naziv novog coffee stočića, izvedenog od običnog medijapana (MDF) tretiranog sa prirodnim uljanim voskom. Morris stolove (i u verziji coffee stočića i u verziji trpezarijskog stola) dizajnirala je Kirsi Gullichsen. Stolovi su mali, asimetrični, dostupni u pet oblika sa drvenim nogarima. Gornje površine stolova dostupne su u najdivnijim pastelnim tonovima, ali i u boji drveta, žutoj, ciklama i crnoj. 

Uz mali Morris stočić biće predstavljen i trpezarisjki sto Morris Dinner u beloj i crvenoj sjajnoj varijanti kao i u varijanti od hrastovine. 

Morris Dinner sto savršeno je rešenje kako za male prostore tako i za one veće. 

Noviteti pripremljeni za prezentaciju u Stokholmu su i različiti kabinet sistemi Stripe koji su dostupni u beloj boji ali i u kombinaciji bele i zelene, belo-crvene, belo-žute, belo-plave i belo-bež boje.

Upadljiv, slobodno stojeći kabinet sistem za odlaganje stvari ima postolje od masivne hrastovine, sa završnim tretmanom od prirodnog uljanog voska. 

Dizajn takođe potpisuje Kirsi Gullichsen. Dostupan je u dimenzijama: širina 400, 600, 800; dubina 380 i visina 840 i 1240mm. 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services