Tent London

Za samo četiri godine, Tent london je postao sinonim za raznovrstan i inovativni dizajn za ceo svet. Posetioci Tent Londona mogu kupiti najnovije dizajnirane proizvode i videti najnovije trendove.

BRITISH DESIGN

Ovogodišnjoj manifestaciji će prisustvovati domaći talenti sa svežim ponudama kao što su: Ashby & Boyle, Alex Randall, Curiousa & Curiousa, The Foundry, Kitty & Dude i Orchard Studio. Mnogi britanski dizajneri koriste tradicionalne tehnike, kao što su vez, presvlake, heklanje, na nov i inovativan način, kombinijući ih sa novim tehnologijama, da bi kreirali kvalitetan nameštaj, osvetljenje i kućne potrebštine.
Ove godine učestvuju još i Sessio, And Furniture, AF Designs, Moore Designs Zoe Murphy, Jon Male, Jessica Light, Mini Moderns, Ercol.

Rat light by Alex Randall

ECO DESIGN

We Have Furniture je oživeo stare metode žetve drveta da bi stvorio komad nameštaja. Group Design rade intezivno sa LED rasvetom i FSC sertifikatom drveta a Empty-Me transformiše reciklirano drvo i pretvara prazne flaše u komad nameštaja ili kućnog predmeta.

Pebble Tables by Ercol
 

INTERNATIONAL DESIGN

Kako londonska reputacija kao glavnog centra za dizajn, ideja i inovacija jača, Tent London pozdravlja snažno prisustvo inostranih firmi koje su spremne da posluju sa Londonom. Izlagači dolaze čak iz Japana, Kine, Južne Koreje, Kanade, Čilea, Tajvana, Mađarske, Norveške, Švedske i Danske.

Nest seat by Moore designs

 

THE COURTYARD

The Modern Garden Company će postaviti u dvorištu urbanu instalaciju i prikazaće najnoviji outdoor dizajn.


Pet sounds wallpaper by Mini moderns

 

TENT SELECTS

Tent selects je izdizajniran prostor koji će prikazivati radove novih generacija dizajnera.
Tent London je oduvek bila manifestacija gde je publika mogla da vidi, izabere i kupi nov dizajniran komad nameštaja.

 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services