Frost Produkt

Mobilnost je vrlo važna komponenta urbanog života i zbog te činjenice su proizvodi koji pomažu u održavanju te mobilnosti jako važni. Mobilni telefoni, dokumenta i druge lične stvari su uvek sa nama gde god da se nalazimo, ali to nije slučaj i sa našim nameštajem. Norveška industrijska dizajn agencija pod imenom Frost Produkt je učestvovala na Norwegian Prototypes izložbi u Londonu u okviru London Design Festivala na kom je predstavila svoje dizajnirane proizvode koji su mogli da stanu u kofer ručnog prtljaga.Frost Produkt su se fokusirali na promene kružnog oblika koji može da se seče, preklapa, krivi, proširuje i transformiše. Na taj način su kreirali seriju proizvoda i nameštaja pod imenom When Circles Collapse koji može da se transportuje.

Ovogodišnji koncept izložbe Norwegian Prototypes 2010 je bio da dizajneri projektuju proizvode koji mogu da stanu u ručni prtljag a učestvovalo je 14 norveških dizajnera. Na izložbi su prikazani novi prototipovi, originalne i inovativne ideje norveških dizajnera.

Ostali izlagači pored Frost Produkt-a su bili Alex Hellum, Amy Hunting, Andreas Engesvik, Daniel Rybakken, Hallgeir Homstevdt, Kim Thome, Linn Tale Haugen, Oscar Narud, Peter Opsvik, Sara Polmar, StokkeAustad, Terje Lindahl i Thomas Jenkins.

 

Photo by Tom Gustavsen

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

 

 

Tip of the day

"If you can design one thing, you can design everything,"

Massimo Vignelliviše

Touch me Festival

Lovely

DYRM daily Deus YellowCab Designeast.eu

Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services